Op donderdag 18 september was Ekrem Kahya (assistent-trainer ADO Den Haag) aanwezig op de Maris College. In teken van een project op school waar personen met verschillende beroepen worden uitgenodigd om uitleg te geven over zijn/haar werkzaamheden. Dit om de leerlingen van het Maris College een beter beeld te geven van de velen beroepen in de maatschappij. Op het Maris College werd Ekrem Kahya door veel kinderen met open armen ontvangen. De kinderen waren erg enthousiast en wisten niet precies wat er nou van een voetbaltrainer werd verwacht en wat daar allemaal bij komt kijken.

Ekrem Kahya vertelde in een verhaal met veel interactie wat er allemaal nodig is om trainer te zijn van een BVO. De kinderen waren aandachtig aan het luisteren en hadden op het eind nog hele leuke vragen voor de trainer. Na de uitleg van Ekrem Kahya was er nog tijd voor foto’s en handtekeningen.

Het was een geslaagde middag waarbij de kinderen hebben geleerd dat zij doelen moeten stellen en hiervoor hard moeten werken. Alleen dan is alles mogelijk.

{gallery}ekremkahya{/gallery}