De jeugdopleiding van onze club is erg belangrijk en kan worden beschouwd als het fundament van de club en het eerste elftal. ADO Den Haag is dan ook erg trots om te melden dat Hector Hevel en Rody de Boer allebei vandaag een nieuw contract hebben getekend.

Afgelopen zomer werd de optie in het contract van Hector Hevel al gelicht, maar gezien zijn ontwikkeling is besloten hem een nieuw contract aan te bieden. De middenvelder maakte afgelopen seizoen tegen FC Dordrecht al zijn officiële debuut. Hij tekende vanmiddag voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen.

Voor Rody de Boer is dit contract zijn eerste profcontract. De doelman van ADO Den Haag onder 19 traint al mee met de eerste selectie en kwam afgelopen seizoen ook in actie voor Oranje onder 18.

John Metgod is zeer tevreden met beide contracten: "De jeugdopleiding is heel belangrijk voor een club als ADO Den Haag. Als supporter van deze club moet je jezelf kunnen vereenzelvigen met de spelers op het veld, dus wat is er dan beter om eigen jeugdspelers door te laten stromen naar het eerste elftal. De kwaliteit moet dan natuurlijk wel aanwezig zijn, maar ik denk dat dit bewijst dat we op de goede weg zijn en de jeugdopleiding van ADO Den Haag garant staat voor kwaliteit."

Rody de Boer en Hector Hevel waren natuurlijk erg blij met hun nieuwe contracten.

Hector Hevel voelt veel vertrouwen: "Het waren prettige gesprekken met de club en dit nieuwe contract geeft veel vertrouwen." Rody de Boer deelt zijn mening: "Wij spelen al vanaf de F1 bij ADO Den Haag, dus dat is een lange tijd. Ik train al mee bij het eerste dus ik kan daar veel oppikken en dat neem ik zeker mee naar de wedstrijden in de A1."