Met het vertrouwen bij ADO Den Haag zit het op dit moment goed. De ploeg van trainer Darije Kalezic is nu al zes duels op rij ongeslagen en, met nog één duel te gaan tot de interlandbreak, bezet het de tweede plaats op de ranglijst. Met TOP Oss als volgende tegenstander in eigen huis willen de Hagenaars koste wat het kost de ongeslagen reeks doortrekken. Daar is middenvelder Dhoraso Klas, die in aanloop naar het duel voor de camera van ADO TV stond, ook van bewust. "Als je tegen TOP Oss wint ga je met een lekker gevoel de interlandperiode in en als de competitie daarna weer start."

Na het, gezien het aantal kansen, onwaarschijnlijke gelijkspel tegen Telstar werd er afgelopen weekend al snel afgerekend met MVV. Door drie doelpunten in de eerste helft had geel-groen het duel vlot op slot gegooid. Klas: "Het was een mooie overwinning. Tegen Telstar hadden we nog moeite met het afmaken van kansen, maar dat is afgelopen duel beter gegaan." Daarnaast hield ADO tegen de Maastrichtse formatie weer eens de nul. "We spelen scherper nu. Daarnaast trainen we op bepaalde zaken waar we in de voorbereiding ook veel op hebben getraind." 

De trainingsuren werpen zijn vruchten af, de Hagenaars steken in uitstekende vorm. Klas, die op één duel na alles speelde tot nu toe, kijkt daarom met vertrouwen uit naar het treffen met de Ossenaren. "Ik denk dat wij dominant moeten zijn en veel kansen moeten creëren. We gaan voor de winst." 

Het duel tegen de formatie van trainer Ruud Brood is de laatste van de eerste periode én de laatste voor de interlandbreak begint. Dhoraso Klas zal dan op pad gaan met de nationale selectie van Suriname. Komende week wacht voor het Surinaams voetbalelftal een duel tegen Haïti en Grenada. De middenvelder kijkt er erg naar uit om weer op pad te mogen met het nationale team. "Ik geniet er altijd van. Elke keer is het weer een nieuwe ervaring en bezoek je nieuwe landen. Ik heb het erg naar mijn zin bij de nationale ploeg."

Bekijk hieronder het gehele interview met Dhoraso Klas in aanloop naar TOP Oss - ADO Den Haag.