Vrijdag wordt er om 20:00 uur afgetrapt in het Bingoal Stadion tegen Helmond Sport. Door de overwinning op bezoek bij De Graafschap blijft de hoop op het behalen van Play-Offs nog altijd in leven. Daarvoor zijn voor ADO Den Haag wel minimaal vier overwinningen nodig. Om te beginnen aanstaande vrijdag tegen Helmond Sport. 

FEITEN EN WEETJES

  • Nooit eerder: Helmond Sport won de eerste ontmoeting met ADO Den Haag dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie (2-1) maar wist nog nooit twee keer in één seizoen van de Hagenaars te winnen.
  • Bijzondere statistiek: Sinds de eerste wedstrijd onder Dick Advocaat op 11 december 2022 verstuurde ADO Den Haag de minste passes van alle ploegen in de Keuken Kampioen Divisie (6807); van die passes ging wel 16,1 procent naar het meest aanvallende derde, op drie teams na het hoogste percentage in de KKD in deze periode.
  • Niet onderschatten: Helmond Sport verloor slechts vier van de laatste zeventien duels in de Keuken Kampioen Divisie (W5, G8, V4 sinds 16 december), slechts vier teams leden in deze periode minder nederlagen in de KKD (allemaal 3, waaronder ADO Den Haag).
  • Koning van de duels: Titouan Thomas won dit seizoen 64,8 procent van zijn persoonlijke duels in de Keuken Kampioen Divisie (119/184), het op twee-na-hoogste percentage van alle KKD-spelers met minstens 180 duels.

ALLEEN ONLINE KAARTVERKOOP

Iedereen met een ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om twee kaarten te bestellen, enkel online. (Halve) Seizoenkaarthouders kunnen naast de kaart die recht geeft op toegang nog één kaart bijbestellen voor een vriend, familielid of kennis. Hiervoor is wel een (nieuwe) registratie met identificitie-check vereist. Houd rekening met een eenmalige verwerking van 24 uur. Volg éénmalig onderstaande stappen, dan kun je in de toekomst gemakkelijk een kaart aanschaffen. Let op: kaarten zijn niet te koop aan de stadionkassa.

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa enkel als informatiepunt (geopend vanaf 17:15 uur) en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassenen geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

Nog geen registratie? 
Doorloop eenmalig de stappen via adodenhaag.nl/registratie
Lukt het onverhoopt niet je te registreren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volledig geregistreerd? 
Heb je bovenstaande registratie en verificatieproces al eerder doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk jouw kaart bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS 

DONDERDAG 27 APRIL: STADION GESLOTEN

Op donderdag 27 april zal het Bingoal Stadion gesloten zijn. Kaarten bestel je online. Lukt dat onverhoopt niet, kijk dan op www.adodenhaag.nl/registratie en doorloop alle stappen. Heb je andere vragen stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

korting keepersuit kids 1x1

FANSTORE VANAF 14:00 GEOPEND: 40% KORTING OP HET UITTENUE

Op de wedstrijddag is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Daarbij is de huidige korting van 40% op de uit- en keepersshirts zeker een extra reden om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Mocht je onze collectie al willen bekijken, bezoek dan onze webshop!

ROOKVRIJ BINGOAL STADION

Het Bingoal Stadion is net als alle andere Nederlandse voetbalstadions, met ingang van het seizoen 2020/2021, een rookvrij stadion. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat het Bingoal Stadion rookvrij is en zal hier dan ook strenger op toezien.

Een extra reden voor strenger toezicht is ook het feit dat er diverse controles zijn geweest van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Hierbij is geconstateerd dat het op teveel plekken mis gaat. Vooralsnog blijft het bij een waarschuwing, maar bij volgende controles kunnen boetes volgen. ADO Den Haag zal eventuele boetes één op één doorbelasten aan de overtreders. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine van ADO Den Haag - Helmond Sport.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Helmond Sport, seizoen 2022-2023