Afgelopen vrijdag wist ADO Den Haag toch nog drie punten bij te schrijven door een laat doelpunt van Thomas Verheydt. Dat het moeizaam ging zat bijna niemand mee, want een goed resultaat is in deze fase heilig. Die gedachte leeft ook bij Gregor Breinburg die voor de camera van ADO TV nog even terugblikte op het duel tegen zijn oude club én vooruitblikte op het thuisduel tegen Helmond Sport van komende vrijdag. Bij het een na laatste competitieduel in eigen huis dit seizoen telt maar één ding: winnen. "Natuurlijk willen we ook revanche nemen van de vorige ontmoeting, maar het gaat nu vooral om resultaat halen. Dat heb je nodig."

Het was een mooi gezicht na afloop van het gewonnen duel tegen De Graafschap (0-1). Gregor Breinburg die, ondanks het voor de Superboeren teleurstellende resultaat, door het fanatieke vak met De Graafschap-supporters luid werd toegezongen. Breinburg heeft zo'n dertien jaar het shirt van de Achterhoekse voetbalclub mogen dragen en dus was het speciaal om weer terug te keren op het oude nest. "Het is altijd een speciale wedstrijd tegen De Graafschap, want je kent er veel mensen. Het is fijn om terug te komen." Desondanks deed dat niets af aan de motivatie bij de ervaren middenvelder. "We gingen ook deze wedstrijd vol in om te winnen. Gelukkig is dat gelukt."

Mooi was de zege niet, maar de middenvelder zag het toch positief in. "We hebben vaker niet goed gespeeld dit seizoen en dan pakte het vaak verkeerd uit. Dit keer viel het wel goed en dat is het belangrijkste. Dat het doelpunt laat viel voelt misschien wel lekkerder." Net als tegen De Graafschap is ook tegen Helmond Sport enkel een overwinning genoeg om nog mee te blijven doen om meer. "Het zal heel lastig worden om te promoveren. Het enige wat je kunt doen is zelf je wedstrijden winnen en hopen dat de rest punten laat liggen. Je hebt nu alleen resultaat nodig."

Bekijk hieronder het gehele interview van ADO TV in aanloop naar ADO Den Haag - Helmond Sport.