Het is inmiddels een mooie traditie geworden, voor de vijfde keer al weer organiseerde ADO Den Haag en haar businessclub dinsdagavond een prachtige Ladies Night.

Fotografie: Orange Pictures / Jan den Breejen

Bijna 300 vrouwen waren te gast in het Kyocera Stadion en shopten er vanaf half zeven op los in de vele stands in het Businessrestaurant. Tegen acht uur snelden zij allemaal naar boven voor het hoogtepunt van de avond, de modeshow in de Residentieclub.
ADO Den Haagspelers Pascal Bosschaart, Robert Zwinkels, Ramon Leeuwin, Christian Supusepa, Jens Toornstra en Charlton Vicento waagden zich als ware modellen op de catwalk. Ondersteund door de professionele modellen van Dyon Caractère showden zij diverse kleding. Tot groot vermaak van de dames in de zaal.
Ze startten hun optreden met het eigen ADO Den Haag clubkostuum, maar ook kwamen ze op in de nieuwste badmode.
Robert Zwinkels, hier met Ramon Leeuwin op de catwalk, hielp de presentator van de avond ook nog met prijzen uitreiken, net als Pascal Bosschaart. Als ideale assistenten brachten zij de cadeaus naar de dames die hadden gewonnen.
En als afsluiting stond Dean Saunders al klaar voor een spetterend optreden in de Businessclub, gevolgd door de ladies van Big, Black & Beautiful. Dean was erg in zijn nopjes toen hij de zaal in keek en behalve zijn broer (niet Ben!) geen enkele man te bekennen was. Samen met de spelers en de modellen werd er nog een klein feestje gevierd en genoten van deze optredens.

De Ladiesnight 2011 was weer een daverend succes. Hopelijk zonder iemand te vergeten: Nancy, Jennifer, Karin en Irene, bedankt voor al jullie inspanningen om dit weer namens de club voor elkaar te krijgen!