ADO Den Haag kreeg te weinig in de uitwedstrijd tegen Feyenoord/Excelsior A1. ADO Den Haag B2, C1 en D2 boekten grote zeges, terwijl ADO Den Haag D1 een goed punt behaalde tegen Feyenoord/Excelsior D1. ADO Den Haag C2 tenslotte verloor ongelukkig van Vitesse/AGOVV C2.

Feyenoord/Excelsior A1 – ADO Den Haag A1 2–1
ADO Den Haag A1 heeft aan de uitwedstrijd tegen Feyenoord/Excelsior A1 niet het verdiende punt overgehouden. Waar ADO Den Haag minimaal een punt verdiende won Feyenoord/Excelsior met 2-1. In een gelijkopgaande 1e helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en duurde het tot de 29e minuut voordat ADO Den Haag via Stanley Elbers de eerste kans kreeg, maar de keeper van Feyenoord bracht redding. Ook Feyenoord/Excelsior kreeg enkele kansen, maar de keeper van ADO Den Haag, Menno de Jong, hield goed stand. In de blessuretijd van de 1e helft scoorde Feyenoord/Excelsior via een intikker bij de 1e paal de 1-0. In de 2e helft had Feyenoord enkele kansen op 2-0, maar scoorde niet.

In de 69e minuut werd er een overtreding gemaakt op Steven Sanchez Angulo en de daarvoor gegeven vrije trap werd door Hicham Faik vakkundig in de bovenhoek geschoten 1-1. ADO Den Haag voelde dat er meer te halen was en kreeg via Adil Tihouna en Hicham Faik nog enkele kansen. In de 82e minuut schoot Hicham Faik van 50 meter op het doel. De te ver voor zijn doel staande keeper van Feyenoord kon nog maar net de bal op de paal tikken. Uit de daarop volgende aanval scoorde Feyenoord/Excelsior de 2-1. ADO Den Haag speelde de laatste minuten alles of niets maar kon in de score geen verandering brengen waardoor er een geflatteerde nederlaag werd geleden.

Opstelling ADO Den Haag: Menno de Jong, Elger Batta, Kevin Schutte, Mart Spierdijk, Justin Lopes (78e Mike van Toor), Zekai Akdogan, Robin De Heij (45e Jaoud Essanoussi), Ricardo Samoender (67e Hicham Faik), Steven Sanchez Angulo, Adil Tihouna en Stanley Elbers

ADO Den Haag B1 – vrij

ADO Den Haag B2 – Feyenoord AV B1 8–0
ADO Den Haag B2 imponeerde dit weekend tegen Feyenoord AV B1 door uitstekend te voetballen en 8 keer te scoren. Waar ADO Den Haag de eerste twee competitiewedstrijden moeite had om het net te vinden, was het vandaag na 10 minuten al twee maal raak. Feyenoord verdedigde rommelig uit, Faris Afifi profiteerde en maakte de openingstreffer. Even later kopte Vincent van Dorp uit een corner op de lat, waarna Danny Bakker de rebound benutte. De 3-0 kwam weer op naam van Faris Afifi, die na goed voorbereidend werk van Desko Destanovic zijn tweede treffer maakte.

Faris was kort daarna dicht bij een heuse hattrick, maar zijn pegel werd ternauwernood gekeerd. Marc du Chatinier pakte ook zijn doelpuntje mee nadat Chris Rog het overzicht behield en de spits een niet te missen kans bood, 4-0. De 5-0 kwam uit wederom een corner. Rodney van der Meijs zorgde voor een comfortabele ruststand. Na de thee ging ADO Den Haag verder met goed voetbal en met het maken van goals. Desko Destanovic gaf kort na de hervatting al een waarschuwing door op de lat te koppen, maar even later maakte invaller Demelzo Terbeek na een schitterende aanval de 6e treffer. Calvin Valies, de andere invaller, liet zijn voeten ook spreken door verwoestend uit te halen, via de onderkant van de lat, 7-0. En het slotakkoord was voor Rodney van der Meijs, die met ook een prachtig schot in de kruising de eindstand op maar liefst 8-0 bepaalde.

ADO Den Haag C1 – RBC Roosendaal C1 5–0
We begonnen vandaag geconcentreerd en uiterst scherp aan de wedstrijd tegen RBC, met bij vlagen goed combinatiespel dwongen wij een aantal goede kansen af. In de 17e minuut was het Jeffrey van Roon die na goed afleggen van Guy Smith de 1-0 scoorde. In de 22e minuut maakte Max van Steen de 2-0 uit een goede voorzet van Jersylee Riley. In de rust gaf de trainer aan op dezelfde voet door te gaan en om te proberen zo snel mogelijk de 3-0 te maken. De spelers deden wat de trainer vroeg en in de 40e minuut was het Jersylee Riley die een goede pass van Jeffrey van Roon met een goed schot afrondde. In de 53e minuut maakte Guy Smith op aangeven van wederom Jeffrey van Roon koppend de 4-0. We bleven goed voetballen en het slotakkoord was voor Jeffrey van Roon die uit een schitterende vrije trap de 5-0 eindstand op het bord zette

ADO Den Haag C2 – Vitesse/AGOVV C2 1–3
ADO Den Haag C2 begon niet scherp genoeg aan de wedstrijd. Net zoals vorige week kwamen wij al na 1 minuut op achterstand. Een doorgebroken speler van Vitesse/AGOVV werd binnen de 16 neergehaald met een strafschop al gevolg die door Vitesse/AGOVV perfect werd ingeschoten. ADO Den Haag herpakte zich goed en dat resulteerde in een mooi doelpunt van Segun Owobowale. ADO Den Haag controleerde de wedstrijd daarna. We kregen een aantal kansen, helaas resulteerde dit niet in doelpunten. Vitesse/AGOVV maakte 1 minuut voor rust de 2-1. In de 2de helft kreeg ADO Den Haag een aantal mogelijkheden, helaas ontbrak het ons aan het nodige geluk, met als gevolg dat Vitesse/AGOVV in de 48ste minuut de 3-1 maakte. ADO Den Haag probeerde de wedstrijd nog te keren door meer druk te zetten, maar helaas was het niet onze dag. Maar met zoveel kwaliteit in de groep hebben wij er vertrouwen in dat dit in de toekomst nog de nodige overwinningen zal gaan brengen. Eindstand 1-3.

Feyenoord/Excelsior D1 – ADO Den Haag D1 1–1
ADO Den Haag D1 heeft in de uitwedstrijd tegen Feyenoord D1 een welverdiend punt overgehouden. Feyenoord begon sterk aan de wedstrijd, de eerste 10 minuten waren zij de aanvallende ploeg. Maar door goed verdedigen van ADO Den Haag kon de thuisploeg pas in de 12e minuut voor het eerst op doel schieten. Hierna moest de doelverdediger van ADO Den Haag alle zeilen bij zetten om een tegentreffer te voorkomen. De beste kans voor Feyenoord viel te noteren in de laatste minuut van de eerste helft. Onze keeper werd handig uitgespeeld, maar op de doellijn werd ternauwernood de bal tot hoekschop verwerkt. Na rust ging Feyenoord onverstoord door op zoek naar een treffer, maar ook nu stond de verdediging van ADO Den Haag als een huis.

Yani Bouras had zelfs in de 5e minuut de 0-1 op zijn schoen, maar de keeper tikte zijn inzet maar net weg. Een onverwachts schot van een middenvelder van Feyenoord belande in de 10e minuut onhoudbaar in de kruising, 1-0. ADO Den Haag liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en bleef de taken goed uitvoeren. Nadat Joshua Vermeer al eerder een bal over het doel heen had geschoten, maakte hij in de 27e minuut samen met Harvey Johnson een goede een-twee combinatie waarna hij in oog en oog met de keeper de bal fraai over hem heen krulde, 1-1. Een terechte einduitslag en een welverdiend punt voor ADO Den Haag.

FC Zoetermeer D1 – ADO Den Haag D2 0–5
ADO Den Haag D2 heeft in de uitwedstrijd tegen FC Zoetermeer D1 de wel verdiende drie punten mee naar huis genomen. ADO Den Haag begon sterk aan de wedstrijd en miste een aantal goede kansen. Halverwege de eerste helft was het Mike Bavelaar die via een vrije trap de 0-1 wist binnen te schieten. FC Zoetermeer had weinig te vertellen en het was dan ook Tyrone Owusu die uit een vrije trap de 0-2 binnen schoot, hetgeen tevens de ruststand was.

ADO Den Haag begon sterk aan de tweede helft dat resulteerde in een snelle 0-3 voorsprong. Het was Mike Bavelaar die een goede voorzet gaf en Cirano De Groot die goed voor de keeper kwam en de bal binnen kon tikken. De koppies van de spelers van FC Zoetermeer gingen hangen en daar door kreeg ADO Den Haag. Na een steekpas van Orlande Agues Ribeiro was het Lorenzo Seymonson die de bal langs de keeper binnen kon werken waardoor de stand op 0-4 kwam. Lorenzo Seymonson wist na een solo de 0-5 binnen te schieten hetgeen ook de uitslag was. Gezien de kansverhouding was een hogere uitslag nog mogelijk geweest.