Supporters van alle Eredivisieclubs testen iedere week hun voetbalkennis in de Parkmobile Slimste Supporterquiz. De supporters van ADO Den Haag zijn de slimste supporters van Nederland in het seizoen 2015/2016. De deelnemer die de meeste vragen goed heeft in een zo kort mogelijke tijd, wint de rondeprijs en maakt kans op de hoofdprijs: een VIP-arrangement van zijn of haar favoriete club! Een nieuw element dit seizoen is de Slimste Club van Nederland. Iedere maand ontvangt de supportersvereniging van de club met de slimste supporters een cheque ter waarde van € 500,-.

Met trots kan ADO Den Haag melden dat onze supporters in het seizoen 2015/2016 de meeste vragen goed hadden en ook nog eens de allersnelste waren! De cheque ter waarde van € 1.000,- werd deze week uitgereikt aan de voorzitter van de supportersvereniging, Jacco van Leeuwen.

Over Parkmobile

Parkmobile is sinds seizoen 2014/2015 Official Supplier van de Eredivisie. Met Parkmobile parkeer en betaal je slim en voordelig voor parkeren via je mobiele telefoon. Bij Parkmobile start je zelf de parkeertijd via bellen, sms of de Parkmobile Parkeer App. Bij vertrek stopt de gebruiker de parkeertijd weer net zo eenvoudig. Je betaalt alleen voor de werkelijk geparkeerde tijd. Te veel betalen en ongemak bij de parkeermeter is verleden tijd en parkeerboetes worden voorkomen.