Om de vele vrijwilligers die ADO Den Haag kent te bedanken, werd dinsdagavond de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden. De selectie, staf, ADO Vrouwen en medewerkers van de club zorgden ervoor dat de drijvende krachten achter ADO Den Haag niks tekort kwamen.

De Ooievaar in het Kyocera Stadion was voor deze gelegenheid omgedoopt tot echte feestlocatie. Bij binnenkomst werden de ongeveer tweehonderd vrijwilligers voorzien van een drankje, waarna er een heuse ADO Den Haag-quiz begon onder leiding van persvoorlichter Ronald van der Geer en Algemeen Directeur Jan Willem Wigt. Aansluitend kon iedereen genieten van een oer-Hollandse stamppot met een gehaktbal of een worst. Het dak ging er echt af toen de Haagse zanger John Medley met zijn meezingers alle aanwezigen een heerlijk avondje bezorgde. Dat ook enkele spelers, zoals Rody de Boer en Kenji Gorré, hun zangkunsten ten gehore brachten, zorgde ervoor dat de stemming er helemaal in kwam.

Via deze weg wil ADO Den Haag nogmaals alle vrijwilligers bedanken die zich soms al tientallen jaren tomeloos inzetten voor de club. Zonder vrijwilligers geen ADO Den Haag.

 Bekijk de foto's in de fotogallerij!