Woensdag einde van de middag was HET moment van Jan Verduijn, Hector Hevel, Segun Owobowale en Danny Bakker. Deze jeugdspelers tekenden namelijk een contract bij ADO Den Haag en zijn daarmee de eerste jeugdspelers ooit die vastgelegd zijn.

Algemeen directeur Cees Driebergen en Hoofd Jeugdopleiding Wilfred van Leeuwen stelden de jongens voor aan de in behoorlijke getale aanwezige pers. En uiteraard werden ook de families welkom geheten die met deze spelers meegekomen waren.

Het vastleggen van talentvolle jongens als deze is een belangrijke ontwikkeling voor ADO Den Haag. Het geeft een heel duidelijk signaal dat de club er alles aan wil doen om de Haagse talenten in Den Haag te houden en door te laten breken in het eerste elftal. Danny Bakker zien we bijvoorbeeld al een aantal maanden bij de selectie en hij heeft deze week van Maurice Steijn te horen gekregen dat hij voortaan dagelijks bij de trainingen van het eerste wordt verwacht.

Eén van de moeders had taart meegebracht, dus na het officiële tekenen van de contracten en alle interviews, konden Segun, Hector, Danny en Jan even napraten met hun ouders in de Senaatskamer. Een mooi samenzijn wat een heel mooi begin inhoudt van de ontwikkeling van onze talenten.