ADO Den Haag ziet potentie in Michael Mulder en Jonathan Mulder en heeft de twee broers derhalve beloond met een contractverlenging. De centrumverdediger en de linksachter hebben beiden een overeenkomst getekend tot medio 2022, met de optie voor nog een jaar. De gebroeders Mulder tekenden vorig jaar in april hun eerste contract in het Cars Jeans Stadion.

Michael Mulder: “Mooie kans om door te bouwen”
Michael (20) kwam afgelopen zomer over van FC Utrecht, dat hem ook een tijdje bij het Israëlische Maccabi Petah Tikva liet spelen. De centrumverdediger heeft naast deze clubs ook een verleden bij Maccabi Tel Aviv en AFC. Michael speelde al zijn wedstrijden dit seizoen bij de Onder 21-ploeg, maar traint al regelmatig mee met de eerste selectie. Hij zat ook vier keer bij de wedstrijdselectie, maar wacht nog op zijn officiële debuut. Wel kwam de centrale verdediger al in actie tijdens vier oefenduels van ADO Den Haag 1.

img 3591  

“De contractverlenging bij deze mooie club maakt mij trots, blij en dankbaar”, zegt Michael over zijn nieuwe verbintenis. “Ik voel me vanaf het begin al thuis bij ADO Den Haag. De tijd is voor mijn gevoel heel snel gegaan en het kan alleen nog maar mooier worden. Wat dat betreft is dit een mooie kans om door te bouwen richting een debuut in het eerste elftal”, aldus de oudste Mulder-telg.

Jonathan Mulder: “Ik hou van strijd en passie”
Jonathan (19) mocht recent al wel zijn Eredivisiedebuut voor ADO Den Haag vieren. De linksachter viel in de thuiswedstrijd tegen Ajax op 20 december direct na rust in en vulde zijn rol direct zeer verdienstelijk in. Voor zijn komst naar Den Haag was de linkspoot speler van Maccabi Tel Aviv, AFC en AZ. Jonathan en Michael hebben allebei zowel een Nederlands als een Israëlisch paspoort en zijn beiden jeugdinternational van Israël.

img 3583

Ook Jonathan is in zijn nopjes met de beloning. “Ik voel vooral dankbaarheid en dat wil ik graag omzetten in een winnaarsmentaliteit en een positieve mindset”, stelt de linksback. “Ik hou van strijd en passie en deze eigenschappen passen goed bij ADO Den Haag. Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin.”

ADO Den Haag feliciteert Michael en Jonathan met hun nieuwe contract.

img 3551

img 3597