Het speelschema van de Azerion Vrouwen Eredivisie seizoen 2023-2024 is officieel bekendgemaakt. Op 2 september staat de Supercup op het programma waarna een week later de competitie officieel start gaat. ADO Den Haag Vrouwen is de eerste speelronde echter vrij. Voor hen begint het seizoen 2023/2024 in de tweede speelronde op vrijdag 15 september (aftrap 19.30 uur) met een thuiswedstrijd tegen PSV Vrouwen. Het tweede competitieduel wordt ook in het eigen Bingoal Stadion afgewerkt. Deze is op zaterdag 30 september tegen PEC Zwolle Vrouwen. In de derde competitiewedstrijd gaat de ploeg van trainers Stephan Vos en Alex Scholte op bezoek bij SC Heerenveen Vrouwen. Dat duel vindt plaats op zondag 8 oktober om 12:15 uur. De laatste wedstrijd in de reguliere competitie staat gepland in het weekend van 10 tot 12 mei, de precieze datum wordt op een later moment bekendgemaakt. ADO Den Haag speelt dan thuis tegen Ajax Vrouwen.

Nieuwe tegenstanders
De Azerion Vrouwen Eredivisie bestaat dit seizoen door de komst van FC Utrecht uit twaalf clubs. De plek van vv Alkmaar is overgenomen door AZ. De clubs in de Azerion Vrouwen Eredivisie spelen 22 speelrondes. De eerste zeven speelrondes zijn concreet ingevuld, de overige wedstrijden zijn alleen voor een bepaald weekend ingepland. Later worden de speeldata en -tijden voor deze wedstrijden definitief.

TOTO KNVB Beker Vrouwen
Vanaf de achtste finales van de TOTO KNVB Beker Vrouwen in februari stromen de Eredivisieclubs in het bekertoernooi in. Op maandag 20 mei staat de finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen op het programma.

ESPN
De wedstrijden die op zondag om 12.15 uur worden gespeeld zijn grotendeels live te zien bij ESPN.

UEFA Women's Champions League
De landskampioen en de nummer twee in de eindstand van de Azerion Vrouwen Eredivisie plaatsen zich voor de eerste ronde van de UEFA Women’s Champions League.

Klik hier om het PDF-document met het programma te downloaden.