Op woensdag 26 oktober, in de herfstvakantie, organiseert ADO Den Haag het ADO KIDS Herfsttoernooi. Een voetbaltoernooi waar alle ADO Kids-leden in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar gratis aan mee kunnen doen. Na het grote succes van de ADO KIDS CUP zal dit evenement ook weer een succes worden. Inschrijven kan tot en met zondag 23 Oktober dus je bent nog op tijd! 

Programma
Het ADO KIDS Herfsttoernooi zal van 14:00 uur tot 16:30 uur gespeeld worden op ons jeugdcomplex De Aftrap.  Natuurlijk gaat het om het voetballen maar zeker ook de springkussens zullen het feest voor onze jongste supporters compleet te maken. Aanmelden kan zoals gezegd tot en met zondag 23 Oktober via de link onderaan deze pagina.

Ontmoet spelers van ADO Den Haag
Deze speciale dag zullen er ook een aantal spelers van het eerste elftal aanwezig zijn om de ADO Kids aan te moedigen en misschien zelfs een balletje mee te trappen! Wie dat precies zijn zie je pas op 26 Oktober, dus dat wordt spannend!

Schrijf je nu in!
Ben jij lid van de ADO Kids en zit je in de leeftijdscategorie 6 tot en met 12 jaar? Geef je dan vandaag nog op via onderstaande link. Nog geen lid? Klik dan hier voor meer informatie.