ADO Den Haag wint met 2-0 van VVV-Venlo en verkleint daarmee het gat naar de koplopers in de Keuken Kampioen Divisie. Voor supporters van ADO Den Haag is het weer mogelijk om te bieden op wedstrijdgedragen shirts van jouw favoriete ADO Den Haag-speler. Als leuke extra hebben we deze keer ook het wedstrijdgedragen shirt van onze mascotte Storky beschikbaar en is het shirt van Man of the Match en doelpuntenmaker Sem Steijn te winnen! 

Het bieden op wedstrijdgedragen shirts start nu!
Het is vanaf nu mogelijk om te bieden op het gedragen wedstrijdshirt van jouw favoriete speler. De supporter met het hoogste bod op vrijdag 19 november om 20:00 uur is de gelukkige. In totaal kun je op 18 verschillende shirts bieden. 13 spelers hebben deze wedstrijd ook daadwerkelijk op het veld gestaan. 

Klik hier om te bieden!

Het gedragen shirt van Sem Steijn is te winnen!
Daarbij hebben we één shirt apart gehouden. Wil jij kans maken op het shirt van doelpuntenmaker en Man of the Match Sem Steijn? Meedoen kan door je gegevens achter te laten, dit kan tot vrijdag 19 november 20.00 uur. 

Klik hier om kans te maken op het shirt van Sem!

shirt sem steijn

Opbrenst voor een goed doel
Door mee te bieden steun je ook nog eens een goed doel namelijk: de stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. De stichting bestaat sinds kort 10 jaar en vervult een belangrijke maatschappelijk rol in de regio Haaglanden. Denk hierbij ook aan de G-Storks, de Oldstars en de bezoekers van de Blindentribune. ADO Den Haag in de Maatschappij zorgt voor een steuntje in de rug. Klik hier voor meer informatie over de initiatieven van ADO Den Haag in de Maatschappij!