Een dag na het goede nieuws dat Globalon overeenstemming heeft bereikt met ADO Den Haag over een volledige overname, sprak ADO TV met Thomas Verheydt. Hij vertelt hoe het nieuws is ontvangen in de spelersgroep. “Dat is heel fijn natuurlijk. Er is heel veel geroepen in de media, en het is fijn dat het nu rond is. Ik weet nog niet of er veel gaat veranderen bij ons, maar voor de toekomst is het fijn”.

Sportief zit het team in een mindere fase, misschien is Almere City een mooie tegenstander om het om te draaien. “Almere staat lager dan ze horen te staan. Ze willen bovenin meedraaien en hebben daar ook de kwaliteiten voor. Het is een zware wedstrijd, ondanks dat ze wat lager staan. Het is zo dat we de laatste tijd niet helemaal in goeden doen zijn. We missen wat mensen en het waren lastige wedstrijden met Excelsior en De Graafschap. Daar kan je punten verspelen, maar het gaat om de manier waarop. Het zag er niet goed uit. We zijn wel gebrand om on te revancheren”.

Het is voor Thomas een weerzien met een club waar hij de vorige twee seizoenen dertig competitiegoals in 53 wedstrijden maakte. “Ik vind het leuk om daar te komen en ik denk dat zij het wel leuk vinden om mij weer te zien. Misschien is dat een drijfveer. Zij hebben maandag gewonnen, voor het eerst sinds een paar wedstrijden, dus dat zullen zij door willen trekken. Het wordt tijd dat wij weer drie punten gaan pakken, dus ik denk dat het een mooie wedstrijd wordt”.

De uitwedstrijd tegen Almere City wordt gespeeld op zondag 7 november om 12.15 uur.