Ricardo Kishna maakte na een half jaar zijn rentree in de thuiswedstrijd tegen Excelsior en wist gelijk zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Ook in de bekerwedstrijd tegen Sparta Nijkerk bracht hij als wissel nieuwe energie in het elftal. De wedstrijd werd met 0-2 gewonnen, maar het was een lastige wedstrijd. Van onderschatting wil Ricardo niets weten. “Daar heeft het niets mee te maken. Je weet dat zo’n amateurteam 200 procent gaan geven. Je moet de eerste helft goed doorkomen en een snelle goal maken. Uiteindelijk ben je beter dan dit soort teams. Maar hoe langer dat duurt, hoe moeilijker het wordt.”

Het was voor Kishna de tweede invalbeurt sinds lange tijd. “Het was weer even anders, met kunstgras. Maar het ging wel aardig. Fysiek voel ik me goed en het is belangrijk dat je die wedstrijd wint. Ik voel me een stuk beter. Het voordeel is dat ik niet echt terugkom van een blessure maar dat het iets conditioneel is. Ik heb het gevoel dat ik een stuk verder ben dan eerder.”

Vrijdag staat de belangrijke uitwedstrijd tegen de Graafschap op het programma. Bij winst kan ADO Den Haag aansluiting houden bij de top. “Het is ook lastig, want je mist wat jongens, maar dan zullen er andere jongens moeten opstaan die het goed in gaan vullen.” Of Kishna in de basis zal staan, is nog afwachten. “Je wil natuurlijk zoveel mogelijk spelen, maar we moeten kijken wat wijsheid is.”