Supporters die een kaart hebben aangeschaft voor de uitwedstrijd MVV - ADO Den Haag lezen hieronder meer over de buscombi en de vertrektijden voor vrijdag! 

Buscombi
Supporters die meegaan richting Maastricht dienen zich op vrijdag 1 oktober te verzamelen in de negen meter ring bij het uitvak van het Cars Jeans Stadion. De instapprocedure begint om 16:00 uur, waarna de bus uiterlijk om 16:15 uur zal vertrekken. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op parkeerterrein P2 te parkeren. 

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag Seizoen- en/of Clubkaart, in combinatie met een e-ticket omwisselbiljet, een geldig legitimatiebewijs en een Coronatoegangsbewijs (QR code of op papier). Bij het instappen zullen coronatoegangsbewijs en Seizoen- en/of Clubkaarten worden gecontroleerd. De houder van de kaart dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft, in de bus ontvang je jouw toegangsbewijs. Supporters die met een buscombikaart, maar niet met de bus naar MVV reizen, worden niet toegelaten tot het complex en het bezoekersvak van MVV.

De lokale autoriteiten in Maastricht hebben daarbij besloten dat er een verplichte buscombi van kracht is. Helaas betekent dit dat er geen autocombi mogelijk is richting MVV. Voor deze uitwedstrijd gelden verder de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder meer in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is wel toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank wordt aangetroffen, worden niet tot de bus toegelaten.In de bussen geldt een rookverbod. Er kan op verzoek op de heen en terugweg worden gestopt. In principe wordt er zonder tussenstop heen en weer gereisd.

Beslissing in de eerste periode!  
Vrijdag valt tevens de beslissing in de eerste periode. ADO Den Haag moet zelf winnen en zal dan met een schuin oog meekijken wat er bij de wedstrijd NAC - Excelsior gebeurd. Het is nog mogelijk om erbij te zijn, de kaartverkoop loopt tot woensdag 29 september 17.00 uur! Klik hier om in te loggen en jouw kaart te bestellen.

 

 

We wensen je een succesvolle wedstrijd toe en bedanken je voor jouw support!