Supporters die een kaart hebben aangeschaft voor de de uitwedstrijd Jong PSV - ADO Den Haag lezen hieronder alles over vertrektijden, het omwisselen van je E-ticket bij het Cars Jeans Stadion, de auto- en de buscombi.

Buscombi
Supporters die gebruikmaken van de buscombi voor de uitwedstrijd tegen Jong PSV dienen zich maandag 20 september te verzamelen in de negen meter ring bij het uitvak van het Cars Jeans Stadion. De instapprocedure begint om 17:00 uur, waarna de bus om 17:15 uur zal vertrekken. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Cars Jeans Stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op parkeerterrein P2 te parkeren. 

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag Seizoen- en/of Clubkaart, in combinatie met een e-ticket omwisselbiljet, een geldig legitimatiebewijs en een Coronatoegangsbewijs (QR code of op papier). Bij het instappen zullen coronatoegangsbewijs en Seizoen- en/of Clubkaarten worden gecontroleerd, indien je deze nog niet fysiek hebt ontvangen volstaat je indentiteitsbewijs. De houder van de kaart dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft, in de bus ontvang je jouw toegangsbewijs. Supporters die met een buscombikaart, maar niet met de bus naar Jong PSV reizen, worden niet toegelaten tot het complex en het bezoekersvak van Jong PSV.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder meer in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is wel toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. Supporters bij wie desondanks toch alcoholhoudende drank wordt aangetroffen, worden niet tot de bus toegelaten.In de bussen geldt een rookverbod. Er kan op verzoek op de heen en terugweg worden gestopt. In principe wordt er zonder tussenstop heen en weer gereisd.

Autocombi
Supporters die gebruikmaken van de verplichte autocombi kunnen vanaf 17:30 uur tot uiterlijk 18:30 uur hun uitgeprinte e-ticketing omwisselbiljet omwisselen bij het MFC (supportershome). ADO Den Haag verzoekt supporters die een kaart voor de autocombi hebben aangeschaft nadrukkelijk om met minimaal drie personen in een auto naar de uitwedstrijd af te reizen.

Supporters wisselen hun e-ticketing omwisselbiljet om voor een toegangskaart bij de aanwezige stewards. Dit gebeurt alleen als de geldige Seizoen- of Clubkaart wordt getoond, in combinatie met een ID. In Eindhoven wordt het Coronatoegangsbewijs (QR code of op papier) gecheckt alvorens je toegang krijgt tot het uitvak. Supporters die met een autocombikaart (omwisselbiljet) naar Jong PSV reizen en dus niet omwisselen in Den Haag, worden niet toegelaten tot het complex en het bezoekersvak bij Jong PSV. Supporters die een kaart voor de autocombi hebben aangeschaft, zullen bij het omwisselen een verplichte rijroute meekrijgen. Vanaf het parkeerterrein vragen wij om de instructies van de aanwezige stewards te volgen, hou daarbij rekening met een kleine wandeling van ongeveer 15 minuten. 

We wensen je een succesvolle wedstrijd toe en bedanken je voor jouw support!