ADO Den Haag gaat op vrijdag 2 februari op bezoek bij Top Oss. Twee weken later op vrijdag 16 februari speelt ADO Den Haag de wedstrijd tegen de huidige koploper van de Keuken Kampioen Divisie, Willem II. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Beide wedstrijden zijn opgedeeld in twee verkoopmomenten. Eerst krijgen (Halve) Seizoenkaarthouders de mogelijk om kaarten aan te schaffen. Indien in een later stadium nog kaarten beschikbaar zijn krijgen ook ADO Den Haag accounthouders met uitkaartstatus de mogelijkheid om een kaart aan te kopen.

Verkoop uitsluitend voor Seizoenkaarthouders met geldige foto
In eerste instantie hebben uitsluitend (halve) Seizoenkaarthouders de mogelijkheid één kaart aan te schaffen. (Halve) Seizoenkaarthouders die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover. Heb je dit jaar een nieuwe Seizoenkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen. 

Volledige ticketinformatie voor de wedstrijd Top Oss - ADO Den Haag
Kaartverkoop (Halve) Seizoenkaarthouders: woensdag 24 januari t/m woensdag 31 januari (15:00 uur)
Kaartverkoop ADO Den Haag-accounthouders (indien beschikbaar): maandag 29 januari (10:00 uur) t/m woensdag 31 januari
Omwisselen autocombi: 17:30 - 18:00 uur
Instap buscombi: 16:45 uur, vertrek 17:00 uur

Volledige ticketinformatie voor de wedstrijd Willem II - ADO Den Haag
Kaartverkoop (Halve) Seizoenkaarthouders: woensdag 24 januari t/m woensdag 14 februari (15:00 uur)
Kaartverkoop ADO Den Haag-accounthouders (indien beschikbaar): maandag 12 februari (10:00 uur) t/m woensdag 14 februari (15:00 uur)
Omwisselen autocombi: 17:45 - 18:15 uur
Instap buscombi: 17:15 uur, vertrek 17:30 uur

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het omwisselen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar de wedstrijd. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je de ADO Den Haag Ticketshop