ADO Den Haag stelt de wedstrijdshirts die gedragen zijn in de wedstrijd tegen Willem II ter beschikking voor een splinternieuwe veiling via MatchWornShirt. De veilig is inmiddels gestart en loopt tot zaterdag 16 december 15:00 uur. Win je de veiling, dan haal je niet alleen een uniek item in huis, maar steun je ook een maatschappelijk project van ADO Den Haag. En niet zomaar één, de opbrengsten gaan namelijk naar de ADO Den HaaG-Storks, het g-voetbalteam van de Haagse club.

ADO Den HaaG-Storks

Om het G-voetbal in de regio Haaglanden te promoten en ook spelers met een beperking de kans te geven om te voetballen bij een profclub, is ADO Den Haag in seizoen 2017-18 gestart met een team voor spelers met een beperking! Dit team, onder de naam ADO Den HaaG-Storks, speelt een aantal wedstrijden tegen G-voetbalteams van andere betaald voetbal organisaties.

Naast de wedstrijden worden andere activiteiten voor de G-Storks georganiseerd waarmee ze de optimale profvoetbalbeleving ervaren zoals het meedoen aan toernooien, een lunch met de ADO-selectie en training in social media gebruik. Met de opbrengsten kan ADO Den Haag de activiteiten voor de G-Storks mogelijk maken.