Vrijdag 6 oktober om 20:00 uur wordt er afgetrapt in het Bingoal Stadion tussen ADO Den Haag en TOP Oss. De vakken G, M, N en O zijn inmiddels uitverkocht en ook de vakken A, F, H, K en Q zijn zo goed als uitverkocht. Het wordt dus druk vanavond met mogelijk langere rijen voor de toegangspoorten van ons Bingoal Stadion. Zorg dus dat je op tijd naar de wedstrijd komt!

Nog geen kaart de wedstrijd?
Iedereen met een ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om online twee kaarten te bestellen. Kaarten zijn niet te koop aan de stadionkassa. Nog geen ADO Den Haag-Account? De stappen eenmalig doorlopen doe je via adodenhaag.nl/registratie. Let op! Doorloop alle stappen, waaronder een identificatie via IDIN. Identificatie kan tot 24 uur in beslag nemen. Lukt het onverhoopt niet je te registreren? Stuur dan een mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volledig geregistreerd en geïdentificeerd?
Heb je de registratie en identificatie al eerder doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk (maximaal twee) kaarten online bestellen via onderstaande button. Seizoenkaarthouders kunnen, naast de kaart die recht geeft op toegang, nog één kaart bijbestellen voor een vriend, familielid of kennis.

BTN TICKETS