Jerry van Wolfgang heeft donderdag een eenjarig-contract getekend bij ADO Den Haag. De 31-jarige buitenspeler sluit per direct aan bij de groep en is voor het uitduel tegen FC Den Bosch, van aanstaande vrijdag, speelgerechtigd.

Van Wolfgang, geboren in Arnhem, voetbalde van 2012 tot 2015 voor De Graafschap. Vervolgens maakte Van Wolfgang de overstap naar Go Ahead Eagles en in 2017 naar Amerika. Daar speelde hij voor Orange County en Reno 1868. De laatste jaren voetbalde Van Wolfgang in Zuid-Korea voor Cheonan City, FC Namdong en Goyang KH.

*Jerry van Wolfgang* of ADO Den Haag

Technisch Directeur Joris Mathijsen: “Met Van Wolfgang halen we een aanvaller in huis die op meerdere posities inzetbaar is en ervaring heeft opgedaan in verschillende (internationale) competities. Jerry beschikt hij over een echte winnaarsmentaliteit en is daarmee zeker van meerwaarde voor ADO Den Haag.”

Jerry van Wolfgang: “Op dit moment wil ik graag een nieuw avontuur aangaan. Ik ben daarom dankbaar voor de kans die ADO Den Haag mij biedt. Ik ben enorm gemotiveerd en kijk ernaar uit om resultaten te behalen met ADO Den Haag.”

*Jerry van Wolfgang* of ADO Den Haag

Interview met ADO TV