Finn van Breemen is weer terug van zijn blessure. De centrale verdediger kwam door een slepende blessure sinds 26 februari (FC Den Bosch-uit, red.) niet meer in actie voor ADO Den Haag. In eerste instantie leek het een onschuldige kwetsuur, maar niets bleek minder waar. Dit tot frustratie voor de jonge achterhoedespeler die hoopte dat het na een week over zou zijn. "Het was een vervelende blessure waarbij de pijn veel langer bleef dan verwacht. Dat was behoorlijk frustrerend." Goed nieuws voor ADO Den Haag en Van Breemen: morgen start hij weer achterin bij het duel tegen De Graafschap.

In bijna twee maanden tijd mag Van Breemen weer het geel en groen gaan dragen. "Daar heb ik heel veel zin in. Het zal een mooie en ook beladen wedstrijd gaan worden. Iedereen beseft wat voor duel dit is en daarom is de groep extra gretig." Met nog maar vijf duels te gaan komt het seizoen bijna ten einde. Een voor ADO Den Haag bewogen jaar, maar voor Van Breemen persoonlijk wel een bijzonder seizoen waarin hij uitgroeide tot vaste basisspeler. "Ik heb mooie stappen kunnen zetten en dat is heel goed geweest voor mijn ontwikkeling."

Aan de start van deze jaargang speelde de defensieve kracht nog zijn wedstrijden voor Onder 21, een ploeg die het nu goed doet en in de halve finale van de beker staat. Nog steeds kijkt Van Breemen met extra interesse naar de verrichtingen van het vlaggenschip van de Haagse jeugdopleiding. "Ik volg het nu van een afstandje, maar het is heel mooi dat ze nu in de halve finale van de beker staan. Voor nu is alleen de focus op het eerste en het komende duel. Dat heeft voor nu prioriteit."

Bekijk het gehele interview van Finn van Breemen in aanloop naar De Graafschap - ADO Den Haag hieronder.