Vrijdag wordt er om 20:00 uur afgetrapt in het Bingoal Stadion tegen Telstar. De huidige nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie heeft vier punten meer dan ADO Den Haag. Voor ADO Den Haag is een overwinning cruciaal om mee te blijven doen. Een belangrijke wedstrijd dus tegen een directe concurrent in de strijd om een Play-off ticket. 

FEITEN EN WEETJES

  • Onderling resultaat: ADO Den Haag won elk van de laatste drie thuisduels met Telstar in de Eerste Divisie, maar zette slechts één keer een langere winstreeks in eigen huis neer tegen de Witte Leeuwen: zes thuiszeges op rij tussen 1984 en 1993.
  • De Kleine Generaal: ADO Den Haag won geen van de laatste twee KKD-duels onder Dick Advocaat (G1, V1), nooit eerder kwam het voor dat Advocaat (in de eerste divisie) drie opeenvolgende wedstrijden leidde zonder zege te behalen.
  • Ploeg in vorm: Sinds begin februari verzamelde Telstar veertien punten in acht duels in de Keuken Kampioen Divisie, op vier ploegen na het hoogste puntenaantal in dit tijdsbestek; Telstar scoorde in deze duels echter slechts acht keer, na Jong FC Utrecht (6) het laagste aantal van alle KKD-teams sinds februari.
  • Doelgerichtheid: Joël Zwarts scoorde drie keer met zijn laatste zes schoten in de Eerste Divisie, terwijl hij dit KKD-seizoen slechts twee keer scoorde met zijn eerste 33 doelpogingen.

ALLEEN ONLINE KAARTVERKOOP

Iedereen met een ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om één kaart te bestellen, enkel online. Hiervoor is wel een (nieuwe) registratie met identificitie-check vereist. Houd rekening met een eenmalige verwerking van 24 uur. Volg éénmalig onderstaande stappen, dan kun je in de toekomst gemakkelijk een kaart aanschaffen. Let op: kaarten zijn niet te koop aan de stadionkassa.

Nog geen registratie? 
Doorloop eenmalig de stappen via adodenhaag.nl/registratie
Lukt het onverhoopt niet je te registreren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volledig geregistreerd? 
Heb je bovenstaande registratie en verificatieproces al eerder doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk jouw kaart bestellen via onderstaande button.

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa enkel als informatiepunt (geopend vanaf 17:00 uur) en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassene geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

BTN TICKETS 

FANSTORE GEOPEND VANAF 14:00 UUR

Op de wedstrijddag is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze collectie al willen bekijken, bezoek dan onze webshop!

ROOKVRIJ BINGOAL STADION

Graag willen iedereen bewust maken dat er in Nederlandse voetbalstadions, al met ingang van het seizoen 2020/2021, niet meer gerookt mag worden. Destijds is er veel aandacht voor geweest maar graag willen we dit nogmaals onder de aandacht brengen. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat het Bingoal Stadion rookvrij is en zal hier dan ook strenger op toezien.

Een extra reden voor strenger toezicht is ook het feit dat er, tijdens de laatste thuiswedstrijd, een controle is geweest van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Hierbij is geconstateerd dat het op teveel plekken mis gaat. Vooralsnog blijft het bij een waarschuwing, maar bij volgende controles kunnen boetes volgen. ADO Den Haag zal eventuele boetes één op één doorbelasten aan de overtreders. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine van ADO Den Haag - Willem II.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Telstar, seizoen 2022-2023