ADO Den Haag maakt zich op voor de laatste thuiswedstrijd voor de (korte) winterstop. Op vrijdag 16 december wordt er om 20:00 uur afgetrapt tegen de huidige nummer 19 van de ranglijst, TOP Oss. 

Voor velen toch een bijzondere thuiswedstrijd aangezien Dick Advocaat voor het eerst zijn officiële opwachting zal maken als hoofdtrainer van ADO Den Haag in het Bingoal Stadion. Laten we er alles aan doen om Dick Advocaat en het team te steunen op weg naar een overwinning.

FEITEN EN WEETJES

  • ADO Den Haag verloor slechts één van de laatste vijftien duels met TOP Oss in de Keuken Kampioen Divisie (W10, G4), alleen in november 2002 werd in deze reeks verloren (1-2 in Den Haag).
  • ADO Den Haag loste in 2022 de meeste schoten van alle teams in de Keuken Kampioen Divisie (522), terwijl TOP Oss van alle ploegen die het hele jaar in de competitie actief waren de minste doelpogingen
    deed (331).
  • TOP Oss kwam de laatste vier wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie niet tot scoren, het gebeurde nog nooit dat TOP vijf Eerste Divisie-duels op rij het net niet wist te vinden (ook 4 in 1992, 2002 en 2013).

KAARTVERKOOP VOOR CLUBKAARTHOUDERS; STADIONKASSA GESLOTEN

ADO Den Haag mag van de lokale driehoek een volgende stap zetten als het gaat om verkoop van toegangskaarten voor thuiswedstrijden in het Bingoal Stadion. Wederom hebben Clubkaarthouders deze wedstrijd de mogelijkheid om een kaart aan te schaffen voor de thuiswedstrijd. Het volledige bericht omtrent de kaartverkoop lees je hier.

Op de wedstrijddag dient de stadionkassa enkel als informatiepunt. Kaartverkoop is enkel online en zoals toegelicht uitsluitend in combinatie met een Clubkaart. Het is dus niet mogelijk bij het stadion nog kaarten aan te kopen, dit kan enkel via de online ticketshop.

FANSTORE GEOPEND VANAF 14:00 UUR; THOMAS VERHEYDT AANWEZIG VANAF 18:45 UUR

Op de wedstrijddag is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze collectie al willen bekijken, bezoek dan onze webshop! Om een bezoek aan de Fanstore voorafgaande aan de wedstrijd nog leuker te maken zal tussen 18:45 en 19:15 Thomas Verheydt in de Fanstore aanwezig zijn. Hopelijk zien we je vrijdag! 

ENTERTAINMENT

Vanuit het initiatief van de officiele supportersvereniging SV Haagsche Bluf zal vrijdag voorafgaand aan de wedstrijd DJ Mike Tierra draaien. In de rust is het vervolgens de beurt aan DJ Spike-E. Ook bestaat Midden-Noord maarliefst 45 jaar en dat zal niet ongemerkt voorbij gaan. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het programmaboekje.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - TOP Oss, seizoen 2022-2023