Na een aantal weken winterstop staan er in december twee wedstrijden op het programma voor ADO Den Haag. Te beginnen met de uitwedstrijd tegen Almere City aanstaande zondag. ADO TV sprak met Dhoraso Klas die wel weer zin heeft in de hervatting van het seizoen.” Ik denk dat de hele groep er zin in heeft. Hopelijk nemen we de drie punten mee”.

Het zal de eerste officiële wedstrijd van Dick Advocaat zijn. Tot nu toe bevalt het goed onder de nieuwe hoofdtrainer. “Ik denk dat de hele groep er zo over denkt. Hij houdt ons scherp en we trainen serieus. Wat kan ik zeggen, het is Dick Advocaat”, aldus Klas. “Hij is echt aanwezig, is veel bezig met het coachen en als er iets niet goed gaat wordt het gelijk stopgezet. Dus je weet dat hij er is, en hij maakt goed zijn punt duidelijk over hoe het moet gaan”.

De laatste trainingsdagen staan in het teken van de wedstrijd tegen Almere City. “We zijn tactisch aan het trainen. We moeten de nul houden, dat is wat iedereen wil, en dan die drie punten meenemen. Het is altijd lekker als je twee keer achter elkaar kan winnen. Daarna is er een kleine break, en dan in januari er weer op klappen”.

De wedstrijd tegen Almere City start zondag om 14.30 uur en wordt live uitgezonden op ESPN 3.