Wil jij jezelf of iemand anders nog een mooi cadeau geven deze feestdagen. Dit is dit je kans! Alle wedstrijdgedragen shirts van Almere - ADO Den Haag staan nu live voor veiling. Daarnaast hebben we ook vier door Dick Advocaat gesigneerde shirts toegevoegd. Je kan tot zaterdag 17 december bieden op het shirt van je favoriete ADO Den Haag speler. De opbrengsten komen ten goede aan de voetbal academie van ADO Den Haag.

Bied mee op shirts van jouw favoriete speler
De wedstrijd dat Dick Advocaat als trainer terugkeerde bij zijn geliefde ADO Den Haag zorgde helaas niet voor een overwinning aan Haagse kant. Ondanks de nederlaag waren er, zeker in de eerste helft, toch lichtpuntjes. 

Leuk cadeau voor de feestdagen en altijd veilig!
De veiling loopt tot zaterdag 18 december. Indien je de bieding hebt gewonnen zal MatchWornShirt z.s.m. na betaling het wedstrijdgedragen shirt toesturen. Afhankelijk van de snelheid van bezorging kan het shirt mogelijk met kerst al onder de boom liggen. Maak je daarbij ook geen zorgen over eventuele gezondheidsrisico’s. MatchWornShirt zorgt er namelijk voor dat alle shirts gereinigd worden met UV-C licht, waardoor DNA, bacteriën en virussen uit het shirt worden verwijderd. Omdat de shirts niet met water in aanraking komen blijven de kenmerkende grasplekken en zweetgeur behouden, zodat het ultieme wedstrijdgevoel niet verdwijnt. Bied dus snel mee!

Steun tevens de voetbal Academie van ADO Den Haag
De opbrengst komt daarbij ten goede aan de Voetbal Academie van ADO Den Haag. Een 10-delig trainingstraject waarvoor spelers van verenigingen uit de regio worden uitgenodigd om zichzelf, op basis van de trainingsvisie van ADO Den Haag, te ontwikkelen. De ADO Den Haag Voetbal Academie draait nu haar tweede seizoen, na een pilotseizoen in 2022-23.

De academie is opgestart door ADO Den Haag om verenigingen in de regio te ondersteunen op verschillende facetten. Zo krijgen talentvolle spelers uit de onderbouw gedurende de tien trainingen verschillende tools mee om zichzelf verder te ontwikkelen als voetballer, waarbij gefocust wordt op hun technische vaardigheden. De spelers worden begeleid door voetbaltrainers uit het verenigingsleven die eveneens de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen. De trainers worden gecoördineerd door jeugdtrainers en de coördinator onderbouw van ADO Den Haag die gedurende het hele traject sturing geven aan de werkwijze, coaching en trainingsleer van de trainers.