ADO Den Haag speelt morgen een uitduel tegen Helmond Sport. De Helmondse ploeg verloor afgelopen maandag met ruime cijfers en heeft dus wat goed te maken. Daarentegen is de Haagse club al drie competitieduels op rij ongeslagen en wil het deze reeks heel graag voortzetten. "De ongeslagen reeks is positief voor ons, al hadden we er afgelopen vrijdag wellicht meer uit kunnen halen", aldus doelman Hugo Wentges die voor de camera van ADO TV vooruitblikte op het duel van morgen. 

Afgelopen week werd er een gelijkspel uit het vuur gesleept in het thuisduel met De Graafschap. "Daar hadden we wellicht meer uit moeten halen en we gaven twee domme goals weg waar we onszelf tekort mee doen. Op het laatst kwamen we met tien man te staan en hebben we als leeuwen staan verdedigen om in ieder geval niet te verliezen. Voetballend moet het beter tegen Helmond Sport, maar vandaag zag het er op de training al beter uit." 

Helmond Sport kende een rumoerige week met een 6-0 nederlaag tegen Jong PSV afgelopen maandag waarna de trainer werd ontslagen. Wentges waakt voor onderschatting vanwege de situatie bij de tegenstander. "Ik ga met zo min mogelijk verwachtingen de wedstrijd in en ga uit van ons eigen spel en ons eigen plan. Zij zullen met het mes tussen de tanden spelen, want zij moeten reageren op het veld."

Met een aantal lager geklasseerde tegenstanders in de tweede periode en een prima start van de periode liggen er voor ADO Den Haag kansen om mee te doen om de periodetitel. "Ja, we zien absoluut kansen voor de komende periode. Maar het is aan ons om het te laten zien." Morgen trappen Helmond Sport en ADO Den Haag om 20:00 uur af in het GS Staalwerken Stadion. 

Bekijk hieronder het gehele interview van ADO TV met Hugo Wentges.