UPDATE:

De kaarten voor de uitwedstrijd Willem II - ADO Den Haag zijn uitverkocht. ADO Den Haag zal vrijdag 2 september met 400 uitsupporters afreizen naar Tilburg. 

 

Kaartverkoop Willem II - ADO Den Haag

ADO Den Haag gaat op vrijdag 2 september op bezoek bij Willem II, de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop voor deze derde uitwedstrijd van het nieuwe seizoen is inmiddels van start gegaan. De verkoop loopt tot woensdag 31 augustus om 12:00 uur. De regeling betreft een verplichte auto- en buscombi. In totaal zijn er 400 kaarten beschikbaar voor de verkoop. Let op: voor deze uitwedstrijd gelden aangescherpte maatregelen. Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn.

Verkoop uitsluitend voor Seizoenkaart en clubkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoen- en Clubkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Supporters die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoen- en Clubkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je een nieuw Seizoen- of Clubkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen. Onze Fanstore is vooralsnog op donderdagen, zaterdagen en uiteraard op wedstrijddagen geopend. 

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het instappen van de bussen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Op die manier is er duidelijk toezicht op wie in welke bus plaatsneemt. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Tilburg. Fouilleren zal in Tilburg plaatsvinden. Ongeopende flesjes en blikjes zijn toegestaan. Alcohol in de bus is verboden!

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 26,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 17:00 uur waarna we uiterlijk om 17:30 zullen vertrekken op weg naar Tilburg. Er zal geen tussenstop worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Autocombi
Een toegangskaart i.c.m. de autocombi kost EUR 9,-. Omwisselen van het autocombi ticket voor de wedstrijdkaart in het uitvak zal plaatsvinden in het MFC. De omwisseltijd is van 17:45 uur tot 18:15 uur.