Direct na het paasweekend staat voor ADO Den Haag dinsdag alweer de volgende thuiswedstrijd op het programma. Het gaat dan om het restant van de wedstrijd ADO Den Haag - Jong PSV, een duel dat in maart vanwege een stroomstoring niet uitgespeeld kon worden.

Oude kaarten niet geldig, kaarten voor dinsdag tegen gereduceerd tarief
Supporters die voor de wedstrijd in maart een kaart hadden aangekocht hebben het aankoopbedrag inmiddels teruggestort gekregen. Daarmee is deze eerder aangekochte kaart dus niet meer geldig voor toegang aanstaande dinsdag. Supporters hebben daarbij natuurlijk de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief (nieuwe) kaarten aan te kopen voor dinsdag. Een kaart op de Haaglanden is slechts EUR 7,50. Een kaart op de korte zijde is er al vanaf € 5,-.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen als vanzelfsprekend gewoon met de Seizoenkaart naar binnen. Omdat er veel vertraging was en supporters in aanloop naar deze wedstrijd lang (in sommige gevallen buiten het stadion) hebben moeten wachten hebben we Seizoenkaarthouders eerder per mail een extra toegangskaart toegestuurd om iemand mee te kunnen nemen.

Paasactie
Speciaal voor ADO Den Haag - Jong PSV welke een dag na Pasen ingehaald zal worden hebben we ook nog iets bijzonders. Jij kan namelijk meespelen met het ADO Den Haag Paasspel en zomaar een gratis 2e kaartje winnen verdienen. Scoor je 150 punten met het opvangen van Paaseitjes dan is jouw tweede kaartje ook nog eens gratis. Ga snel naar adodenhaag.nl/paasactie

Hopelijk zien we je 'Derde Paasdag' in het Cars Jeans Stadion.

pasen website