Nog maar net bijgekomen van het duel van afgelopen vrijdag kijken we alweer vooruit naar de volgende. Aanstaande maandag om 20.00 uur neemt ADO Den Haag het op tegen Telstar. Het duel stond oorspronkelijk voor 25 februari gepland, maar door de stormschade die was ontstaan tijdens storm Eunice kon het duel niet plaatsvinden. In aanloop naar het duel lees je in deze Alles Over leuke statistieken en feiten over ADO Den Haag - Telstar. Mocht je nou nog geen tickets hebben besteld, doe dat dan snel en kom de ploeg steunen in een sfeervol Cars Jeans Stadion.

Bestel nu snel je tickets voor ADO Den Haag - Telstar

Feiten en weetjes

  • Goede balans ADO Den Haag: Wanneer we de onderlinge resultaten tussen beide teams eens nader bekijken dan kan ADO Den Haag duidelijk betere statistieken overleggen. Maar liefst 21 van de 35 ontmoetingen tussen beide ploegen werd in het voordeel van ADO Den Haag beslist. Acht keer nam Telstar de drie punten mee en zes maal werden de punten gedeeld
  • Vijfklapper: In alle edities van ADO Den Haag - Telstar was 5-0 twee keer de eindstand op het scorebord. De grootste zeges die de Haagse formatie ooit boekte tegen de club uit Velsen-Zuid. In 1994 liep ADO Den Haag tegen de grootste nederlaag aan. Destijds werd het 4-0 voor De Witte Leeuwen.
  • Doeltreffend: Dit seizoen kwam ADO Den Haag slechts in twee thuisduels niet tot scoren. In alle andere elf thuisduels wist de Haagse club dus wel het net te vinden.
  • Breinburg: ADO Den Haag heeft dit seizoen geen enkel duel verloren met Gregor Breinburg op het veld. De middenvelder speelde vijftien duels tot dusver waarvan er twaalf werden gewonnen door ADO Den Haag.

Let op: alleen nieuwe toegangstickets geldig

De oude toegangstickets voor de oorspronkelijke speeldatum (25 februari) zijn maandag niet geldig. Het aankoopbedrag van deze kaarten is reeds retour gestuurd. Let er daarom op dat de nieuwe datum op het ticket vermeld staat aangezien je met de oude tickets geen toegang hebt tot het Cars Jeans Stadion. 

25% korting op de keepertenues en de training- en presentatiekleding

Vanaf nu krijg je 25% korting op alle keeperstenues en de training- en presentatiekleding in de Fanstore. De fysieke store is maandag vanaf 12 uur geopend. Mocht je het assortiment online willen bekijken of al willen bestellen, check dan onze online webshop. Bekijk onze webshop en bestel snel zolang de voorraad strekt

Bekijk hier het online wedstrijdmagazine voor ADO Den Haag - Telstar.