ADO Den Haag - FC Volendam, een prachtige affiche deze vrijdag. Een goed gevuld Cars Jeans Stadion, de beats van DJ Chuckie en sfeeracties moeten ervoor zorgen dat we weer een ouderwets sfeervolle wedstrijd gaan beleven. In deze Alles Over statistieken en feiten over het duel ADO Den Haag - FC Volendam. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de wedstrijd dus bestel ze vandaag nog!

Koop hier je tickets en kom de ploeg steunen tegen FC Volendam.

Feiten en weetjes

  • Positief onderling resultaat: ADO Den Haag won de laatste drie ontmoetingen met FC Volendam (2 in de Eredivisie en 1 eerder dit seizoen). Dit is de langste winstreeks tegen de Volendammers sinds 1989-1990. 
  • Garantie voor goals: Thomas Verheydt was drie keer trefzeker in zijn laatste drie Keuken Kampioen Divisie-duels met FC Volendam; Verheydt’s volgende goal is zijn tachtigste op het Nederlandse tweede niveau (nu 171 duels gespeeld).
  • Vorm van de dag: Beide ploegen zijn momenteel iets minder in vorm. FC Volendam verloor de laatste twee competitieduels, na in de eerste 28 duels van dit seizoen slechts één nederlaag te hebben geleden; die ene nederlaag was tegen ADO Den Haag in speelronde 2 (1-3). ADO Den Haag verloor twee van haar laatste drie duels. In de voorgaande 25 duels werd er door de ploeg uit Den Haag slechts 5 keer verloren.

Goed gevuld Cars Jeans Stadion: Vak A, G, N & O uitverkocht

De vakken A, G, N & O zijn inmiddels uitverkocht en op de vakken M en Q zijn slechts nog paar tickets verkrijgbaar. De vakken R, S, T en U blijven voorlopig gesloten. Wil jij op je favoriete vak plaatsnemen, wacht dan niet te lang met het bestellen van je tickets.

actiebtn kaartverkoop

Kom op tijd naar het Cars Jeans Stadion

We verwachten vrijdag een goed gevuld Cars Jeans Stadion dus kom op tijd. Vanaf een half uur voorafgaande aan de wedstrijd zal DJ Chuckie de sfeer opbouwen richting de aftrap van de wedstrijd.  chuckie 1x1

Fanstore geopend vanaf 12 uur

Aankomende vrijdag is de Fanstore natuurlijk weer geopend om al je favoriete fanartikelen te kunnen scoren. Vanaf 12:00 uur openen de deuren van de Fanstore die gevestigd is naast de hoofdingang van het Cars Jeans Stadion. Mocht je alvast het assortiment willen bekijken of iets willen bestellen, kijk dan snel in onze vernieuwde webshop. Een hele fijne wedstrijd gewenst alvast!

Bekijk hier het online programmaboekje voor ADO Den Haag – FC Volendam