De OranjeLeeuwinnen zullen op dinsdag 12 april terugkeren naar Den Haag. Nadat de OranjeLeeuwinnen in november vriendschappelijk tegen Japan uitkwamen staat nu de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland op het programma in de Hofstad. De aftrap van deze wedstrijd is om 20.45 uur. 

De wedstrijd tegen Japan was er destijds helaas één zonder publiek in het stadion. Natuurlijk hopen we dat het stadion in april wel Oranje zal kleuren. Het is nog niet bekend wanneer de kaartverkoop voor deze wedstrijd van start zal gaan. Via OnsOranje.nl en de social media-kanalen van de KNVB worden fans geïnformeerd over de ontwikkelingen op dat gebied. 

Update: Kaartverkoop start begin maart! 

Oranje ClubCardhouders krijgen naast een korting van tien procent ook voorrang bij de aankoop van kaarten. Ben je in het bezit van een Oranje Clubcard dan kun je vanaf dinsdag 1 maart om 12.00 uur een kaart aanschaffen voor deze wedstrijd. Vrije kaartverkoop start donderdag 3 maart om 12.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. Meer weten kijk op onsoranje.nl