In de voorjaarsvakantie op woensdag 21 februari was het weer zover. De jongste leden van onze club brachten een bezoek aan het stadion om een gezellige invulling aan hun middag te geven met het maken van spandoeken! Vanaf 13:30 uur stroomde de grote hal van het stadion vol met enthousiaste kinderen, die voor de ingang stonden te popelen om van start te gaan.

Zodra iedereen was aangemeld, werden de groepjes gevormd en kon het spektakel beginnen. Met mondkapjes op en handschoenen aan gingen de kinderen aan de slag met het maken van prachtige spandoeken. Onder de deskundige begeleiding van de bekende ADO Den Haag-supporters Koos en Jaap werden de blanco doeken omgetoverd tot kleurrijke kunstwerken, versierd met roze hartjes, blauwe namen en natuurlijk de onmiskenbare geel-groene ooievaars. Zelfs enthousiaste ouders mochten de doeken voorzien van creaties.

img 1148

Terwijl de spandoeken langzaam maar zeker tot leven kwamen, vermaakten de kinderen zich op het speciaal gecreëerde voetbalveld. En alsof dat nog niet genoeg was, stonden er ook nog eens drie bijzondere gasten te wachten: Pleun Raaijmakers, Shanique Dessing en Kürşad Sürmeli. Deze toppers namen de tijd om handtekeningen uit te delen, op de foto te gaan, wedstrijdjes te spelen en te genieten van leuke gesprekken met de kids, wat resulteerde in stralende gezichten en onvergetelijke momenten.

img 1116

Na een uurtje creatief bezig te zijn geweest in toch wel koude omstandigheden was het tijd om binnen op te warmen onder het genot van een zakje chips en geel-groene limonade. Er werd gelachen, gesmuld en natuurlijk werden er nog meer handtekeningen uitgedeeld, van armen tot aan schoenzolen, de handtekeningen mochten overal. Na de kleine pauze werden de laatste witte plekken op de doeken gevuld en toen zat het er om 16:00 uur helaas weer op.

img 1156

Na afloop kregen de ADO Kids het fantastische nieuws dat hun spandoeken tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven op 20 april te bewonderen zullen zijn op de Lex Schoemaker Tribune, een perfecte beloning voor hun harde werk, inzet en creativiteit! De volgende ADO KIDS-activiteit vindt plaats op woensdag 1 mei. Deze dag zal de ADO KIDS CUP op het programma staan. Hier volgt binnenkort meer informatie over op de website en via mail. Houd de website van ADO Den Haag dus goed in de gaten!

Fotoserie