Maandagmiddag om 18.00 uur wordt het nieuwe seizoen traditioneel geopend met de eerste training in ons eigen Zuiderpark.

Maar omdat het veld daar nog wat werkzaamheden nodig heeft, wordt er de rest van de week getraind op het veld van H.V.V. Laakkwartier. Vrijdagavond spelen we daar ook de eerste oefenwedstrijd van het jaar tegen de wekelijkse bespeler van de velden aan de Jan van Beerstraat.

De trainingstijden:

Dinsdag: 09.30 uur (i.v.m. de warmte)
Woensdag: 10.30 uur & 15.00 uur
Donderdag: 10.30 uur
Vrijdag: 14.00 uur & 19.00 uur wedstrijd Laakkwartier – ADO Den Haag
Zaterdag: 12.00 uur & 17.00 uur wedstrijd Graaf Willem II-VAC - ADO Den Haag

Alle trainingen bij Laakkwartier zijn uiteraard openbaar en de kantine is geopend, dus u kunt terecht voor een kopje koffie of een broodje.

De eerste wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 1 juli op het terrein van Laakkwartier aan de Jan van Beersstraat in Den Haag en vangt aan om 19.00 uur. Het terrein zal vanaf 17.30 uur geopend zijn. Toegangskaarten voor deze wedstrijd kosten 5 euro p.p. (volwassenen) en 2,50 euro (tot 12 jr / 65+) en zijn te verkrijgen bij de toegangen tot het sportcomplex aan de Jan van Beersstraat en Janssoniusstraat of bij de volgende voorverkoopadressen:

Primera vd Arend Goeverneurlaan 664 Den Haag
Wilma’s Gordijnshop Goeverneurlaan 527 Den Haag
Slagerij van Loenen van Zeggelenlaan 243 Den Haag
Leo’s Koffiehuis Oudemansstraat 436 Den Haag

I.v.m. de beperkte parkeergelegenheid rondom het sportcomplex raden wij u aan om met het openbaar vervoer (tramlijnen 16 / 17, buslijn 18) of per fiets te komen.

ADO Den Haag speelt jubileumwedstrijd tegen 100-jarig Graaf Willem

Op zaterdag 2 juli 2011 speelt het eerste elftal van voetbalvereniging Graaf Willem II-VAC om 17.00 uur op sportcomplex de Roggewoning tegen het eerste elftal van ADO Den Haag. De wedstrijd tegen ADO Den Haag staat in het teken van het honderdjarig jubileum van Graaf Willem II-VAC en wordt gefloten door een bekende scheidsrechter uit de buurt.

Het belooft een mooie en spectaculaire wedstrijd te worden, waarin Graaf Willem alles op alles zal zetten om het seizoen in eigen huis af te sluiten met een mooi resultaat. Ook voor ADO Den Haag is het een heel speciale wedstrijd, want ADO heeft wat goed te maken. De laatste keer dat beide teams tegen elkaar speelden, verloor ADO namelijk van Graaf Willem. Dat was weliswaar in 1918, toen de euro nog de gulden was en Graaf Willem nog niet was gefuseerd met VAC. Maar toch...

De organisatie roept iedereen op om met de fiets of brommer te komen omdat er beperkt parkeergelegenheid is. Automobilisten worden door middel van borden verwezen naar parkeerplaatsen in de omgeving van sportcomplex de Roggewoning.

De entreekaarten voor de wedstrijd kosten 2,50 euro voor jeugd tot en met 12 jaar en 5 euro voor iedereen ouder dan 12 jaar. De voorverkoopadressen staan op www.graafwillem.nl. Ook zijn toegangsbewijzen voorafgaand aan de wedstrijd verkrijgbaar bij de kassa’s bij de Roggewoning. Het is niet mogelijk om bij de kassa’s en op het terrein te betalen met een PIN-pas.