ADO Den Haag en Wittebrug gaan de komende jaren met elkaar verder. De solide samenwerking tussen beide partijen is, met het ondertekenen van een nieuwe overeenkomst, officieel verlengd tot medio 2025.

Wittebrug is, naast officiële mobiliteitspartner van ADO Den Haag, ook betrokken bij de maatschappelijke en duurzame activiteiten die de club onderneemt. Dit blijkt onder meer uit het feit dat de mobiliteitsaanbieder een elektrische ADO Groen-auto ter beschikking heeft gesteld om de projectactiviteiten op een duurzame manier uit te kunnen voeren. Daarnaast is Wittebrug lid van de ADOgroen Partnerclub waarmee het deel uitmaakt van een door ADO Den Haag opgezet netwerk om bedrijven en organisaties in de regio Den Haag te stimuleren duurzame keuzes te maken.

wittebrug2

Natascha van Grinsven-Admiraal, algemeen directeur van ADO Den Haag: “Wittebrug is al jaren zeer betrokken bij ADO Den Haag en mede daardoor ervaren wij de samenwerking als zeer prettig. We zijn verheugd om samen met Wittebrug de komende jaren verder samen te werken aan onze maatschappelijke en duurzame doelen, welke bijdragen aan een gezondere en schonere stad.”

Gerben Remmelts, Directeur Digital van Wittebrug: “Ik sluit mij bij Natascha aan. Als goede buren en mobiliteitspartner zijn wij blij met onze goede samenwerking en daarom uiteraard ook trots dat wij die de komende jaren zullen voortzetten. Onze slogan is ‘Wittebrug. Meer dan auto’s’ en daar wordt zeker ook maatschappelijke betrokkenheid mee bedoeld.”

Wittebrug

Mobiliteitsaanbieder Wittebrug opereert vanuit 20 vestigingen in de regio Den Haag, Delft, het Westland, Leiden, de Duin- & Bollenstreek, Zoetermeer en Rotterdam. Een tevreden klant, vakmanschap en klantvriendelijkheid vindt Wittebrug heel belangrijk. Wittebrug vertegenwoordigt de gerenommeerde merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Hyundai, Peugeot, Opel, DS Automobiles, Citroën, Lancia, Fiat, Jeep, Alfa Romeo en Abarth. Onder het label Wittebrug | Occasions biedt Wittebrug een zeer uitgebreide voorraad occasions aan. Naast verkoop en onderhoud van de merken, biedt Wittebrug een veel breder scala van diensten aan. Namelijk autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswagenombouw- en inrichting, fietsen, (private) lease, verzekeringen, flexibele mobiliteitsabonnementen, laadpalen en mobiliteitskaarten.

Kijk op wittebrug.nl voor alle producten en diensten.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team