ADO Den Haag en cateringpartner HealtyMade by Arc Avenue gaan vanaf heden met elkaar samenwerken. Beide partijen hebben een overeenkomst getekend die tot medio 2025 geldt. Daardoor zal HealthyMade by Arc Avenue vanaf nu bij evenementen en thuiswedstrijden van ADO Den Haag de cateringdiensten gaan verzorgen.

Healthymade by Arc Avenue
HealthyMade by Arc Avenue staat sinds jaar en dag garant voor lekker en kwalitatief goed eten. Zoals de naam al verklapt, hanteert deze cateringpartner een aantal kernwaarden waarbij verse kwaliteitsingrediënten, een goede voedzaamheid, variatie en een lekkere smaak centraal staan.

Steven van der Toorn van HealtyMade by Arc Avenue: “Met ons diverse aanbod aan lekkere maaltijden en snacks uit onze internationale keuken dragen wij als cateringpartner ons steentje bij aan de entertainment- en kwaliteitsbeleving die ADO Den Haag voor haar gasten nastreeft. De kracht van de samenwerking met ADO Den Haag vindt haar basis in het gezamenlijke streven naar kwaliteit; òòk wij hebben een enorme scoringsdrang en spelen altijd om te winnen! Wij kijken er dan ook enorm naar uit om ADO Den Haag en haar gasten de komende jaren te gaan verwennen met ons Healthymade foodconcept.”

healthymade7

Cynthia Hoek, Manager Hospitality bij ADO Den Haag: “In HealthyMade by Arc Avenue heeft ADO Den Haag een betrouwbaar en veelzijdig cateringbedrijf gevonden. We streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en gastvrijheid staat bij ons voorop. Dit zijn twee facetten die HealthyMade by Arc Avenue typeren waardoor de juiste match is gevonden.”

HealthyMade by Arc Avenue is onderdeel van Arc Avenue, de nieuwe evenementenlocatie voor zakelijke en privé-evenementen aan de Binckhorst op de Maanweg 174 in Den Haag.

www.healthymade.nl

www.arc-avenue.nl

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Ryan van Dijk
Accountmanager Partnerships
(06) 23 93 65 56
Ontmoet ons team