Nieuws

Woensdag 17 april werd het tweede ADO Festival van 2024 georganiseerd op Playground Oeverwallaan in Ypenburg in samenwerking met partners WSDH en Springkussenverhuur Haaglanden.

De kinderen die om 14 uur uit de nabijgelegen school liepen keken met grote interesse naar de ADO attracties en ouders werden genoodzaakt om nog even te blijven voordat hun kinderen waren uitgespeeld op de stormbaan, het 3in1 voetbalveld en het ADO-gatendoek!

Na enkele (voetbal)oefeningen op de playground van trainers Kaya en Chimène, werd in samenwerking met de Streetsportleiders een toernooi opgezet. Terwijl het toernooi in volle gang was, gooiden de weergoden roet in het eten, en kwam de regen met bakken uit de lucht. De ca. 75 deelnemers hadden van anderhalf uur zon en de activiteiten genoten, maar onverwachts moest de organisatie toch besluiten het toernooi te stoppen.

ADO-begeleiders Clarence en Gyano gaven de eindstand door van het gatendoek schieten, en hier bleek Charly de grote winnaar met 250 punten! Mo was een uitstekende tweede met 200 punten. Beiden ontvingen een gesigneerde ADO-bal in de droge ruimte van Buurthuis De Yp!

Op woensdag 24 april ’24 staat het volgende ADO Festival op het programma op het Cruyff Court ADO Den Haag op de Pachtersdreef. Dit festival is gekoppeld aan het Heroes of the Cruyff Courts toernooi en start om 13 uur.