Nieuws

Op woensdag 30 augustus, hebben 40 scholieren van de opleiding Sportkunde van Haagse Hoge school het schooljaar afgetrapt in het Bingoal Stadion. De club leren kennen op het gebied van maatschappelijke inzet en duurzaamheid was het onderwerp van de dag!

Na een presentatie over de maatschappelijke inzet van ADO Den Haag door MVO Manager Kees Brouwers volgden de rondleidingen. Vervolgens konden de docenten met de scholieren aan de slag om het 3de schooljaar goed van start te laten gaan. “Een unieke manier om het schooljaar af trappen”, aldus stage coördinator Tom Roovers. Ieder seizoen worden er regelmatig stageplekken aangeboden voor Sportkunde studenten binnen verschillende afdelingen van ADO Den Haag.

“Binnen ADO Den Haag kom je snel in aanraking met allerlei facetten die bij de opleiding horen. Een perfecte manier om een goed beeld te krijgen van het werkveld maar ook een mooie stap richting een eigen carrière om mijzelf als voorbeeld te mogen gebruiken.” Kees is vijf jaar geleden begonnen als stagiair bij de toenmalig stichting ADO Den Haag in de Maatschappij en is in de loop der jaren doorgegroeid naar manager MVO voor de NV  ADO Den Haag. Een perfect voorbeeld voor de 3de jaars studenten.
Verder is ADO Den Haag erg verheugd op de samenwerking met de faculteit Sportkunde en wordt er ieder jaar ingezet op nieuwe stageplekken en verschillende initiatieven om elkaar te ondersteunen.