Nieuws

Naast de wekelijkse donderdagtraining voor 60-plussers bij HVV Laakkwartier, hadden de ADO Den Haag OldStars afgelopen weken een aantal walking football evenementen.

Op donderdag 8 juni werd de training verplaatst naar het Bingoal Stadion. De 60-plussers kregen de unieke gelegenheid om op het beste grasveld van de Keuken Kampioen Divisie te voetballen! Onder leiding van Philip en Ramon werd er enthousiast getraind en vooral veel gelachen. Als jonge honden dartelden de OldStars over het veld en enig fysiek contact werd niet geschuwd. De training werd afgesloten met een groepsfoto en een drankje.
In deze periode van het jaar worden veel toernooien georganiseerd. De ADO Den Haag OldStars ontmoeten hun leeftijdsgenoten op toernooien bij Zoetermeer OldStars (30 april), FC Utrecht (24 mei), RKC (2 juni) en PSV (19 juni).

In Zoetermeer waren maar liefst twee teams actief terwijl op het DOM toernooi in Utrecht de hulp werd ingeroepen van oud-ADO spelers om het team compleet te maken.
De resultaten waren wisselend, variërend van middenmoot tot kampioen, en met als hoogtepunt het winnen van de sportiviteitsbeker van het walking football toernooi bij PSV op de Herdgang in Eindhoven. Deze prachtige beker werd uitgereikt door spelers van het blindenvoetbalteam van PSV!