Nieuws

 

Woensdag 7 juni 2023 stond de derde editie van de Menzis ADO Den Haag G-Voetbaldag op het programma. Ruim 50 kinderen genoten van een zonovergoten en actieve dag op de prachtige grasmat van het Bingoal Stadion.

Sinds 2016/17 is dit evenement van ADO Den Haag één van de parels van het maatschappelijk seizoen. Dit jaar werd dit fantastische evenement gehouden op het veld in het Bingoal Stadion. Niemand minder dan presentator en host Fred Zuiderwijk trapte het evenement af met een openingswoord samen met vertegenwoordiger van Menzis Janet van Veen. ‘’Deze voetbaldagen zijn de mooiste, waar wij als Menzis meer dan graag aan bij willen dragen’’, aldus Janet van Veen. Menzis is al jaren als Maatschappelijk Partner aan ADO Den Haag verbonden.

Menzis / ADO Den Haag G-Voetbaldag

De G-Voetbaldag bestond uit een circuitvorm met zeven onderdelen waar de deelnemers van de verschillende teams zich weer helemaal op konden uitleven. Vaste onderdelen zoals de ADO Den Haag Stormbaan, Gatengoal, het Dribbelparcours en de pannaveldjes werden dit jaar aangevuld met de onderdelen dartbord schieten en een partijspel die vanuit onze partner ADO Den Haag Voetbalkampen werd gerealiseerd. 

In totaal waren er onder de ruim 50 deelnemers veel bekende gezichten. ’T Kraaiennest, RCL Leiderdorp, PGS Vogel autismeteam, RVC Celeritas en onze eigen ADO Den HaaG-Storks waren van de partij. Gedurende deze plezierige dag werdende  nieuwe G-Storks gescout voor het nieuwe seizoen 2023/2024. Dit is de trainers van ADO Den Haag meer dan gelukt en is er het volste vertrouwen in het komende seizoen.

Menzis / ADO Den Haag G-Voetbaldag

Na het doorlopen van alle oefeningen sloten we deze zonnige dag af met een korte prijsuitreiking waarin iedereen als winnaar werd uitgeroepen. Elke deelnemer ontving een echte ADO Den Haag medaille! Een geweldige dag voor iedereen!

ADO Den Haag in de Maatschappij dankt Fred Zuiderwijk, Haaglanden Springkussen Verhuur en Voetbalkampen voor het realiseren van deze dag. Speciale dank gaat uit naar medeorganisator en Maatschappelijk Partner Menzis.

Fotoserie