Nieuws

Op woensdag 5 april stond de kick-off van de sportzomer vanuit WSDH op het programma. Deze kick-off was op locatie Wijkpark Lipa in Laakkwartier. WSDH is de partner van ADO Den Haag in de Maatschappij in het organiseren van de ADO-clinics gedurende dit seizoen. Mede daardoor was ADO Den Haag met succes aanwezig bij de kick-off met attracties en het geven van een echte ADO-training!

Van 13.00 tot 17.00 uur waren trainers Ramon en Wesley vanuit ADO Den Haag in de Maatschappij aanwezig om meer dan 150 kinderen in aanraking te laten komen met ADO Den Haag. Veel echte ADO-fans waren op de activiteit afgekomen en wilden op het geelgroen gekleurde plein voetballen.

Naast de dribbeloefeningen en het spelen van 1vs1 wedstrijdjes in de drie pannaveldjes was ook de geelgroene ADO-stormbaan zeer in trek. Hier konden kinderen in verschillende estafette vormen de stormbaan aflopen. Ook het gatenbord waar prijsjes zoals een ADO-bal of echte ADO-drinkbeker gewonnen konden worden liep storm.

Aan het einde van de dag werd het leuk afgesloten met een fotoronde met trainers en konden de kinderen informatie vragen over onze ADO KIDS club.

2023 04 06 clinic wsdh lipa 002

Volgende week woensdag staat de volgende ADO-clinic op het programma. Deze clinic zal op wijkpark Spaarwaterstraat gegeven worden. De clinic start om 13.00 uur en zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.