Een nieuw seizoen staat weer voor de deur. Wij openen aanstaande zaterdag tegen Go Ahead Eagles om 18.30 uur in het Kyocera Stadion.

Om alle (nieuwe) sponsoren goed te informeren, hebben wij de praktische informatie voor u even op een rijtje gezet.

Hardcards en Toegangskaarten
Sponsoren die vorig jaar reeds gebruik maakten van hardcards kunnen deze, indien ook dit jaar de sponsoring doorloopt, ook dit jaar gebruiken. De Hardcards zullen voor zaterdag opnieuw geactiveerd worden.

Parkeerkaarten
Nieuw dit seizoen zijn de digitale parkeerkaarten. Deze zijn in de afgelopen week reeds per mail verstuurd. Indien deze nog niet zijn ontvangen of bij de verkeerde persoon terecht zijn gekomen dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Consumptiemunten
Afgelopen seizoen werden in het hoofdgebouw groene consumptiemunten gebruikt. Mede dankzij The Harbour Club hebben wij in seizoen 2016-2017 nieuwe consumptiemunten. De groene consumptiemunten zijn tot aan de winsterstop te gebruiken, tot en met de wedstrijd ADO Den Haag - Sparta op zaterdag 17 december.

Activiteitenkalender
De eerste opzet voor de activiteitenkalender is gemaakt en de data worden zo langzamerhand vastgelegd. De business to business evenementen zullen na de schoolvakantie, vanaf eind augustus plaatsvinden.