Dinsdagmiddag 1 september vond de kick-off van seizoen 2015-2016 voor de businessleden van ADO Den Haag plaats.

De transfermarkt was gesloten, de schoolvakanties waren voorbij, een mooi moment om het seizoen zakelijk af te trappen.

Niet alleen huidige leden van Business to Business ADO Den Haag, maar ook oud-sponsoren en leden van andere businessclubs waren uitgenodigd voor de eerste netwerkborrel van het seizoen!

Cabaretier Dolf Jansen presenteerde deze middag en deed dit met verve. Met zijn grappige interviewstijl en eigen conference kreeg hij de lachers veelvuldig op zijn hand. Onder andere het ontbreken van het jasje van het pak van Tom Beugelsdijk was een hilarisch onderwerp van gesprek.

Jan Willem Wigt vertelde in het kort over de stand van zaken en het feit dat wij als organisatie met vertrouwen komend seizoen tegemoet gaan.

"De meeste van u ken ik natuurlijk al jaren en sinds een paar maanden ben ik hier als algemeen directeur werkzaam bij de organisatie ADO Den Haag. Een drukke periode waarin we keihard hebben gewerkt om naast een goed, degelijk en stabiel elftal ook een organisatie neer te zetten waar we dezelfde typeringen op los kunnen laten. En ik denk dat we daar een heel eind mee op de goede weg zijn", aldus Jan Willem Wigt.

Na dit welkomstwoord was het podium voor de selectie. Vito Wormgoor en Aaron Meijers hadden voor de aanwezige gasten een kijkje achter de schermen opgenomen en namen hen in een unieke video onder andere mee naar de gym, de training, het kantoor van de technische staf, het spelershome en de kleedkamer. Op deze unieke wijze konden zij alle aanwezigen laten zien waar zij dagelijks mee bezig zijn.

Het officiële gedeelte werd afgesloten met een loterij, waarbij VIS Groep uit Wateringen een door de selectie gesigneerde bal won, Worldhotel Wings Roterdam won een gesigneerd shirt en de twee Business Seats voor dit seizoen werden gewonnen door Kokosystems b.v..

De middag werd afgesloten door een aangeklede borrel met muzikale omlijsting door Sonny Griffin en aanwezigheid van FotoProm, zodat de sponsoren met een speler op de foto konden die zij direct meekregen voorzien van een magneet op de achterkant.

150 gasten kunnen terugkijken op een gezellige middag, met een komisch randje!

Het volgende evenement op de kalender staat gepland op woensdag 16 september, de ADO Den Haag Golfdag bij BurgGolf Zoetermeer. Deelname voor leden van Business to Business ADO Den Haag is kosteloos.