ADO Den Haag geeft voorsprong tegen NAC in tweede helft uit handen

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag pakt drie punten op bezoek bij Jong FC Utrecht

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag draait oefenpotje tegen vv Katwijk in tweede helft om en wint 3-2

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag Vrouwen laat Feyenoord niet nog eens ontsnappen

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag moet genoegen nemen met gelijkspel tegen FC Eindhoven

Lees het wedstrijdverslag
( 01 )
( 02 )
( 03 )
( 04 )
( 05 )
Volgende

Thuiswedstrijd

Volgende

Thuiswedstrijd

Bingoal Stadion
Vr 10.05 20:00u
ADO Den Haag - Jong PSV

Home

De laatste training zit erop, vrijdagmiddag na de sportmaaltijd komt onze eigen HTM Bus weer voorrijden om de hele ploeg terug te brengen naar Den Haag. Morgen wordt er al weer een wedstrijd gespeeld op Laakkwartier tegen Cercle Brugge, wees allemaal welkom.

Na de training sloot Maurice Steijn het trainingskamp af in de middencirkel. Hij complimenteerde de spelersgroep met de getoonde inzet en de kwaliteit van de trainingen. Daarbuiten was hij erg tevreden dat zowel bij voetbalclub DOSL als bij het Hotel Golden Tulip Jagershorst alle medewerkers en vrijwilligers al bij hem waren geweest om hem te complimenteren met de leuke groep spelers en trainers met wie hij zich omringd heeft. Een trotse trainer na een mooie week.

Vrijdagmorgen werd er uiteraard wel nog gewoon getraind, onder het toeziend oog van een aardig groepje lokale jeugd. Loopoefeningen, maar vooral een groot partijspel als afsluiting, elf tegen elf. Twee aan elkaar gewaagde teams, Van Duinen scoorde voor geel, Chery voor oranje, maar die laatste werd wegens buitenspel afgekeurd. Dus geel kwam als winnaar uit de bus. Om met een extra lekker gevoel naar huis te gaan, werd er nog afgewerkt op de goal. Met combinaties en voorzetten vanaf de zijkant, maar ook door het midden. En zoals gewenst, vielen er vele lekkere goals. Al pakte Coutinho wel weer een paar ballen die eigenlijk al geteld werden.

Gert, onze steun en toeverlaat bij DOSL, kreeg van teammanager Jillis Zevenbergen en Lex Schoenmaker twee doosjes van zijn favoriete sigaren en een gesigneerd shirt voor in het nieuwe clubhuis, wat we deze week steeds mooier en mooier hebben zien worden. De fietsen zijn ingeleverd, de tassen gepakt, ADO Den Haag 1 komt weer terug naar Den Haag.

Een filmpje van de laatste dag van het trainingskamp: Youtube Kanaal ADO Den Haag