ADO Den Haag geeft voorsprong tegen NAC in tweede helft uit handen

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag pakt drie punten op bezoek bij Jong FC Utrecht

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag draait oefenpotje tegen vv Katwijk in tweede helft om en wint 3-2

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag Vrouwen laat Feyenoord niet nog eens ontsnappen

Lees het wedstrijdverslag

ADO Den Haag moet genoegen nemen met gelijkspel tegen FC Eindhoven

Lees het wedstrijdverslag
( 01 )
( 02 )
( 03 )
( 04 )
( 05 )
Volgende

Thuiswedstrijd

Volgende

Thuiswedstrijd

Bingoal Stadion
Vr 10.05 20:00u
ADO Den Haag - Jong PSV

Home

Alweer de laatste gehele dag van het trainingskamp, vrijdag wordt na de ochtendtraining de terugreis naar Den Haag al weer aangeheven. Donderdagavond werd er lekker gebbqt met alle spelers, stafleden en overige begeleiding vanuit de club. Alle medewerkers van Golden Tulip Jagershorst enorm bedankt voor de goede zorgen, we hebben door jullie een geweldige week gehad!

Maar voordat deze gezellige afsluiting kon beginnen, werd er uiteraard nog twee keer hard getraind. Dé goal van de morgen, het moet eerlijk gezegd, was van verzorger Dino Nunes. Terwijl de spelers oefeningen deden bij fysiektrainer Nol Hornix, trapte hij achteloos van ruim 30 meter de bal in de kruising. Gelegenheidskeeper Henk Fraser had het nakijken.

De warming up bij Nol Hornix was weer lachen, gieren en brullen, maar wederom erg pittig. De spelers moesten elkaar tillen, een soort bankliften met een persoon boven je, op de rug zitten bij elkaar en naar de voorkant en weer terug klimmen, estafettes lopen, vanaf hun zij op één hand en één been wegsprinten, het was weer geweldig om naar te kijken en de spelers waardeerden het zichtbaar.

Robert Zwinkels was met Edwin Coret naar de gym in Valkenswaard. Joop Hiele had weer mooie oefeningen voor de andere drie keepers in petto. En gewoon omdat het zo mooi is om te zien, wat komt die Coutinho ver boven de lat uit.

Bij het aan beide kanten van het veld afwerken op de goal vielen een aantal dingen op: die Hoogendorp kan ook nog best aardig schieten vanaf rand 16, Michiel Kramer schiet er vanaf die afstand flink wat ballen in, Beugelsdijk maakte weer één fenomenale goal, en als er eenmaal één bal over het hek het clubhuisdak opvliegt, volgen er ineens een paar meer. Het aansluitende partijspel was behoorlijk heftig en bloedfanatiek. Scheidsrechter Steijn moest af en toe zelfs even ingrijpen. Op het kleine afgezette veld ging het vooral snel en werden er mooie goals gemaakt.

Na de lunch was er een half uurtje over voor een potje poolbiljart, daarna moesten de spelers gaan rusten. Want om vijf uur werd er weer getraind. Trainers Fraser, Kahya en Hoogendorp werkten zich ondertussen in het zweet op de tennisbaan. Deze laatste twee wachtten de jongens weer op op het veld om de focus al heel snel te leggen op standaardsituaties. Corners, vrije trappen vanaf de zijkant en het midden, allerlei variaties passeerden de revue. En meteen duidelijk, met Kramer, Wormgoor en Beugesldijk hebben we goeie troeven voorin bij dit soort situaties.

Even verderop op het veld nam bokstrainer Ed Groven, donderdagmorgen aangekomen, Kolk, Korte en Tros onder handen. Eerst rekken, strekken en opwarmen, daarna met handschoenen aan allerlei stootcombinaties. Zwaar, maar ze hadden er duidelijk lol in. Vanaf de bank keken Lex Schoenmaker sr en jr samen met Aad de Mos, dokter Beeftink, spelersbegeleider Philip Nijgh en teammanager van de Beloften Dansco van de Burg toe. En ze zagen dat het goed was. Filmpje van dag vier;Youtube Kanaal ADO Den Haag