Nieuws

Afgelopen week stond voor de ADO Den Haag OldStars in het teken van een bezoek aan de wedstrijden ADO Den Haag – FC Eindhoven en ADO Den Haag Vrouwen – Feyenoord, en woensdag 24 april kwamen de 60-plussers zelf in actie op het walking football toernooi van Willem II.

In het kader van de viering 12,5 jaar ADO Den Haag in de Maatschappij bezochten enkele OldStars op zaterdag 20 april de wedstrijd ADO Den Haag – FC Eindhoven en werd de wedstrijd extra speciaal voor Ed en Wout, die beiden een penalty mochten nemen in de rust van de wedstrijd.

Rondleiding bij ADO Den Haag Vrouwen

Op zondag 21 april bezochten 30 OldStars en echtgenotes de vrouwenwedstrijd ADO Den Haag – Feyenoord. Na de ontvangst in de brasserie met koffie en koek, gaven rondleiders Wout en Ben een kijkje in de keuken van ADO Den Haag voor de vrouwen van de OldStars. Tijdens de rondleiding werden ook de gewonnen bekers door de walking football spelers bewonderd door de dames!
In de rust van de wedstrijd gaven Karin Punt, Gina Viehoff, Lauren Glotzbach en Anne van Egmond een toelichting op de gang van zaken binnen de ADO Vrouwen. Ook konden er vragen worden gesteld aan de speelsters en de Manager Vrouwenvoetbal.
Op de businesstribune zagen de OldStars ADO Den Haag in de 2e helft met 2-1 winnen van Feyenoord!

Walking voetbaltoernooi bij Willem II

Acht ADO Den Haag OldStars vertrokken in de vroege morgen van woensdag 24 april met een ADO-bus van de Jeugdopleiding naar Tilburg. Op het Sportcomplex "Noorderpark" kwamen de walking football spelers weer vele oude bekenden tegen!
In de poule werden twee wedstrijden gewonnen en werd er gelijk gespeeld tegen de latere nummer drie Willem II. Na de lunch ging het een stuk minder. Terwijl de regen, hagel en harde wind over het veld joeg, won ADO Den Haag nog één wedstrijd.
Een ernstige blessure van John scheelde een slok op een borrel en uiteindelijk eindigden de OldStars op een vierde plek van de 16 deelnemers. Een mooie prestatie op een mooi toernooi met FC Utrecht als winnaar.
De dag werd afgesloten met een etentje in Zoetermeer en iedereen kwam weer veilig thuis dankzij chauffeur Ed!