Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

De Club Card steeds meer als Service Card

Terwijl het voor 14 van de 17 wedstrijden niet meer nodig is om een Club Card in bezit te hebben en u nu zelfs zonder Club Card online kaarten kan kopen voor deze 14 wedstrijden, lijkt het erop dat het hebben van een Club Card steeds een mindere noodzaak heeft. Niets is minder waar. Met een Club Card verzekert u zichzelf van een aantal voordelen en mogelijkheden die supporters zonder Club Card niet hebben. De Club Card aanschaffen kost 10 euro en de Card is 5 jaar geldig. U krijgt bij de aanschaf wel direct een voucher t.v.w. 10 euro voor de aanschaf van kaarten.

We noemen enkele zeer belangrijke voordelen van de Club Card:

  • 5% korting op het kopen van kaarten via E-ticketing voor alle thuiswedstrijden van ADO Den Haag.
  • 5% korting op het kopen van Merchandise in de Fanshop in het stadion en in de online Fanshop.
  • Met een Club Card is het mogelijk om kaarten te kopen voor de drie meest beladen wedstrijden van het seizoen (Ajax, Feyenoord en FC Utrecht).
  • Kaarten aanschaffen via het nieuwe E-ticketing systeem is met een Club Card veel eenvoudiger. U hoeft dan niet iedere keer opnieuw al uw gegevens in te voeren.
  • Mogelijkheid tot aanschaf van toegangskaarten voor uitwedstrijden.
  • Mogelijkheid tot aanschaf van toegangskaarten voor play-off en Europese wedstrijden.