Voorwaarden Seizoenkaart 2022-2023

VOORWAARDEN SEIZOENKAART 2022/2023

Nieuwe Seizoenkaart aanschaffen

Vanaf vrijdag 24 juni 12.00 uur kan iedereen een Seizoenkaart aanschaffen voor het seizoen 2022/2023. De seizoenkaart geeft recht op het bezoeken van de 19 reguliere thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie seizoen 2022/2023. In tegenstelling tot de prijzen van losse kaarten blijven de Seizoenkaartprijzen ongewijzigd. Klik hier om hier een nieuwe Seizoenkaart aan te schaffen. 

Actief verlengen, automatisch aflopend

Net als het afgelopen seizoen zal je jouw Seizoenkaart actief moeten verlengen. Dit betekent dat je Seizoenkaart één jaar geldig is en na het seizoen ook automatisch zal aflopen. Huidige Seizoenkaarthouders zijn hierover reeds persoonlijk geïnformeerd en hebben de mogelijkheid gekregen om actief te verlengen. Hieronder meer over de eerder gegeven mogelijkheid tot verlenging. 

Verlengen van jouw Seizoenkaart (13 april t/m 29 april)

Vanaf woensdag 13 april was het voor Seizoenkaarthouders mogelijk om de Seizoenkaart te verlengen. Deze Seizoenkaart geeft recht op het bijwonen van de thuiswedstrijden van ADO Den Haag in het seizoen 2022-2023. Was je afgelopen seizoen al in het bezit van een Seizoenkaart dan is het nu mogelijk om jouw Seizoenkaart te verlengen voor het seizoen 2022/2023. Indien je voor vrijdag 29 april 23:59 uur besluit je Seizoenkaart te verlengen kon je aanspraak maken op een aantal voordelen.

  • Gratis naar de thuiswedstrijden in de Play-Offs
  • Seizoenkaarthouders die voor vrijdag 29 april 23:59 uur verlengen ontvangen gratis toegang tot de thuiswedstrijden in de Play-Offs. Na verlenging ontvang je jouw digitale Seizoenkaart in de mail. Dit is tevens jouw toegang tot de play-off wedstrijden van ADO Den Haag. Voorafgaand aan het nieuwe seizoen ontvang je een nieuwe fysieke Seizoenkaart.
  • Tarieven vooralsnog ongewijzigd
  • Seizoenkaarthouders die nu beslissen zijn verzekerd van de tarieven die ook vorig jaar op de Seizoenkaarten van toepassing waren.
  • Compensatie voor gemiste wedstrijden 2021-2022
  • Gemiste wedstrijden in seizoen 2021-2022 worden tot 29 april 23:59 verrekend op de aanschaf van je Seizoenkaart 2022-2023. Het gaat om 5 wedstrijden, oftewel een percentage van 26% van de aanschafwaarde van jouw Seizoenkaart. Seizoenkaarthouders kunnen er tevens voor kiezen deze compensatie niet terug te vragen en weg te klikken wanneer ze de Seizoenkaart verlengen.

Je Seizoenkaart verlengen doe je voor één seizoen. Het is niet mogelijk om tussentijds op te zeggen, aan het einde van het seizoen 2022-2023 zal je Seizoenkaart automatisch eindigen. Ga naar www.adodenhaag.nl/sccverlengen of log direct in op je persoonlijke ADO Den Haag–omgeving. Hier staat je Seizoenkaart voor je klaar en kun je jouw bestelling afronden.

Gouden Seizoenkaart

Seizoenkaarthouders die in het seizoen 2020-2021 hebben gekozen voor Full Support en een gouden Seizoenkaart hebben ontvangen zullen, indien zij ook in seizoen 2021/2022 een Seizoenkaart hadden, bij verlenging wederom een gouden Seizoenkaart toegestuurd krijgen.

Vakwissel doorvoeren?

Uiteraard kan dat. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat onze collega's jouw verlenging goed voor je klaar kunnen zetten en je gebruik kan maken van alle voordelen. 

Uitwedstrijden bezoeken

Indien je gedurende het seizoen 2022/2023 uitwedstrijden wenst te bezoeken is het van belang dat wij een recente foto van je hebben in ons systeem. Dan hoef je vooralsnog niets te doen. Indien je foto verouderd en daarmee verlopen is zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een nieuwe foto. Heb je nog niet eerder uitwedstrijden bezocht, kom dan even een foto maken in de Fanstore zodat je ook de mogelijkheid krijgt om kaarten aan te kopen voor uitwedstrijden. Bij het bezoeken van uitwedstrijden zullen we je altijd vragen om een geldig identiteitsbewijs bij je te hebben. ADO Den Haag zal per wedstrijd, in samenspraak met lokale driehoek, bepalen wat de desbetreffende voorwaarden zijn voor het bezoeken van uitwedstrijden. Meer informatie volgt. 

Compensatie bij wedstrijden zonder publiek in 2022-2023

Voorlopig laten we de coronamaatregelen even achter ons en hopelijk hoeven we hier ook in het komend seizoen geen rekening meer mee te houden. Indien ADO Den Haag toch weer coronamaatregelen moet hanteren en er wedstrijden zonder publiek gespeeld moeten worden zal ADO Den Haag compenseren vanaf het moment dat het voordeel van jouw Seizoenkaart vervalt.

Afhankelijk van de divisie waarin ADO Den Haag volgend seizoen uitkomt heb jij met 8 tot maximaal 12 wedstrijden jouw Seizoenkaart eruit.

Voorbeeld: heb je een Seizoenkaart op de Aad Mansveld (EUR 154,-) en spelen we 19 wedstrijden, dan heb je jouw Seizoenkaart er binnen 11 wedstrijden uit. Indien ADO Den Haag je niet de mogelijkheid kan bieden minimaal 11 wedstrijden te bezoeken zullen we jou als Seizoenkaarthouder hiervoor per (extra) gemiste wedstrijd compenseren.

Familiepakket en Ooievaarspas

Familiepakket aanschaffen
Ook het komende seizoen worden de familiepakketten weer aangeboden. Dit pakket kan worden verzilverd door minimaal 1 volwassene en 2 kinderen tot en met 12 jaar. Bij het familiepakket krijg je vele extra voordelen: 

  • De Seizoenkaarten staan geregistreerd op naam van de volwassene en zijn overdraagbaar. Mocht je dus een keer niet kunnen, dan kun je een ander gezin blij maken met deze kaarten.

Het verlengen van je familiepakket verloopt dit seizoen via een aanvraagformulier. Wil je deze verlengen dan volstaat het sturen van een mail en dan helpen onze collega's van ticketing je verder. 

Ooievaarspashouders
Het bestellen van een Seizoenkaart met Ooievaarspas kan zoals ook in voorgaande seizoenen het geval was vanaf juli. Mocht je in het bezit zijn van een geldige Ooievaarspas, dan heb je recht op 50 procent korting bij het bestellen van jouw Seizoenkaart. Ga daarvoor (vanaf 2 juli) naar onze Fanstore. Op vertoon van jouw Ooievaarspas ontvang je wederom de genoemde korting op je Seizoenkaart. Let op! Er zijn aangepaste openingstijden van toepassing op de Fanstore deze zomer. 

Betaling Seizoenkaart in 1 of 3 termijnen

Het betalen van je Seizoenkaart kan in één of in drie termijnen. Wanneer je jouw Seizoenkaart aanschaft of verlengt is het mogelijk te betalen met iDeal of via onze betalingspartner In3. Zoals de naam doet vermoeden is het via deze partner mogelijk om in drie termijnen te betalen. Voor meer informatie over deze mogelijkheid, klik hier.

Betaalopties in 2022/2023:

  • Betaling in één keer via de bekende betalingsmogelijkheden. Hierbij worden geen administratiekosten in rekening gebracht.
  • Betalen via In3. Bij deze optie betaal je de eerste termijn wanneer je de Seizoenkaart afneemt. De tweede termijn volgt na een maand en de derde (laatste) termijn volgt twee maanden na de aanschaf van je Seizoenkaart. Ook bij deze betalingsmogelijkheid zullen geen extra (administratie)kosten in rekening worden gebracht. In3 zal alleen een supersnelle gegevenscheck uitvoeren waarna je direct gebruik kan maken van deze optie.

Openingstijden en contactgegevens afdeling Ticketing

Een Seizoenkaart kan dus heel gemakkelijk via je persoonlijke online ADO Den Haag omgeving. Je kunt echter ook fysiek jouw Seizoenkaart verlengen in de Fanstore. Kom je er (online) niet uit dan kunnen wij altijd helpen. Onze afdeling Ticketing is te bereiken via:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 070-3054538

*Openingstijden van onze afdeling ticketing: ma-vr: 9:30 t/m 17:00. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik mijn Seizoenkaart verlengen?

Binnen je persoonlijke ‘Mijn ADO Den Haag-omgeving’ kun je gemakkelijk je Seizoenkaart bestellen. Volg de stappen zoals weergegeven in het beginscherm. 

Ik kan niet inloggen. Hoe moet ik nu een Seizoenkaart aanschaffen?

Stuur een mail met je naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij helpen je graag verder. In het weekend zijn we gesloten. Hou daarbij rekening met de openingstijden van onze afdeling ticketing.

Ik heb mijn Seizoenkaart besteld. Wanneer kan ik deze thuis verwachten?

Direct na bestellen ontvang je een emailbevestiging met daarin je digitale Seizoenkaart. Met deze digitale Seizoenkaart (te scannen vanaf je telefoon) kan je de thuiswedstrijden bezoeken. Een fysieke Seizoenkaart ontvang je voor aanvang van het nieuwe seizoen op de deurmat, tenzij wij hierover anders informeren.

Krijg ik een Gouden Seizoenkaart?

De Gouden Seizoenkaart is geïntroduceerd ten tijde van Corona en zal worden doorgezet voor Seizoenkaarthouders zolang ze hun Seizoenkaart verlengen. Dit betekent dat, ook wanneer je Seizoenkaart vervangen wordt, je een nieuwe gouden Seizoenkaart ontvangt. Voorwaarde is wel dat je onafgebroken een Seizoenkaart hebt gehad. 

Ik wil mijn Seizoenkaart opzeggen?

Je Seizoenkaart opzeggen is, in tegenstelling tot een paar seizoenen geleden, dus niet meer nodig. Je Seizoenkaart eindigt na één seizoen. Heb je verlengt voor het seizoen 2022/2023 

Online bestellen lukt niet. Wat moet ik doen?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij helpen je graag verder.

Hoe zit het vanaf volgend seizoen met roken in het stadion? 

Het is vanaf het seizoen 2020/2021 niet meer toegestaan om te roken in het Cars Jeans Stadion. Alle Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie clubs zullen namelijk hun stadions rookvrij maken. Kijk op rookvrijevoetbalstadions.nl voor meer informatie.