Datum:13 februari 2023Tijd:20:00Locatie:Sportpark De Herdgang

ADO Den Haag speelt op vrijdag 11 augustus haar eerste wedstrijd van het seizoen 2023-2024, de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop voor deze uitwedstrijd tegen De Graafschap is nu van start gegaan. De verkoop loopt tot woensdag 9 augustus 12:00 uur. De regeling betreft een verplichte buscombi. De kaartverkoop is uitsluitend beschikbaar voor Seizoenkaarthouders (met uitkaartstatus)  Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn.

Verkoop uitsluitend voor Seizoenkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Seizoenkaarthouders die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je dit jaar een nieuwe Seizoenkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke ADO Den Haag-Ticketshop

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 28,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 16:30 uur waarna we uiterlijk om 17:00 zullen vertrekken op weg naar Doetinchem. Er zal geen tussenstop worden gemaakt dus neem eten mee voor onderweg. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het omwisselen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Doetinchem. Fouilleren zal in Doetinchem plaatsvinden. Ongeopende flesjes en blikjes drinken mogen mee. Alcohol is verboden en er wordt geen alcohol geschonken op het uitvak. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen. 

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je de ADO Den Haag Ticketshop

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner