Datum:13 februari 2023Tijd:20:00Locatie:Sportpark De Herdgang

ADO Den Haag gaat op donderdag 2 maart op bezoek bij PSV voor de kwartfinale van het TOTO KNVB bekertoernooi, de aftrap is om 18:45 uur. Er zijn in totaal 800 kaarten beschikbaar. De kaartverkoop voor PSV is uitsluitend voor Seizoen- en Clubkaarthouders met een uitkaartstatus. De regeling betreft een verplichte auto/buscombi en loopt to 28 februari 17:00 uur. Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn.

Verkoop voor (halve) Seizoenkaart met geldige foto
Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Seizoenkaarthouders die een kaart voor deze uitwedstrijd willen aanschaffen dienen wel bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je een nieuwe halve Seizoenkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval dien je langs te gaan in onze fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen.

Actieve Clubkaarthouders met geldige foto
Ook Clubkaarthouders die in het verleden al een uitwedstrijd bezocht hebben ontvangen de mogelijkheid één kaart aan te schaffen. Van belang is dat de clubkaart nog altijd actief is. Clubkaarthouders die in het verleden al een uitwedstrijd bezocht hebben beschikken over een geldige foto in het systeem en dus de uitkaartstatus.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke ADO Den Haag Ticketshop

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 35,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 14:45 uur waarna we uiterlijk om 15:15 uur zullen vertrekken op weg naar Eindhoven. Er zal geen tussenstop worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Autocombi
Een autocombi-ticket kost EUR 13,-. Voor de autocombi geldt omwisselen tussen 15:30 en 16.00 uur in Den Haag aan de stadionkassa (naast poort 15-18, Haaglanden tribune). Wij vragen supporters met minimaal 3 personen per auto af te reizen richting PSV, dit in verband met de parkeergelegenheid. 

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het omwisselen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Geen geldige legitimatie is helaas niet mee in de buscombi. Fouillering zal in Eindhoven plaatsvinden. Het meenemen van ongeopende flesjes en blikjes is toegestaan. Alcohol op de heenreis is verboden. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen en is het niet toegestaan drankjes op het vak te nuttigen (bij de catering is dit wel toegestaan).

Het is niet toegestaan om op de wedstrijddag de binnenstad van Eindhoven in te gaan.

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner